Kipuja válogatja. Vélhetőleg nagyobb átmérőjű végcső kell hozzá, de jobb lenne a tényeket adatokat ismerni. Alapvetően célgépek a kipufogók, ha változtatsz akkor a járt utat kövesd ( valakinek már bevált) vagy alapos felkészültséggel megtervezni a változtatást.
na ja.mentem én azzal a mocival (de halálfélelmem volt rajta).
komolyan mondom katasztrófa:a kormány fordul,gáznál megy mind állat,a fék működik...ilyet nem lehet vezetni
mondjuk alap kipuffal nem láttam de azzal el se indult.ezzel pedig.mind a golyó
Nekem 5 km re szakadt el a háztól! De hálistennek elhagyatott úton úgy h meg se kelett álnom így hálistennek visszafelé nem kelett váltanom! Gyújtás rá....üresbe toltam:D berántottam csórikámat kettesbe h majd 1-2 között ugye ott az üres és ne recsegjen annyit! Szépen hazadöcögtem vele 4.-ben!
Bocsi igazad van kuplung tengelyt vettél!A lényeg hogy megrendelem a fogaskereket!S akkor majd péntekem gyere le hozzám érte valószinü délutánra itt lesz!Amugy nem rég próbáltalak hivni mikor beszéltem a sráccal de nem vetted fel!
hali de nem válto hanem kuplung tengelyt vettem töled rendben van anyit már kibirok ho tudjak motorozni gondolom ha megjön elkellmennem a sarkadi imre utcára hozzád érte?
az komoly akkor egy kicsit le vok maradva de am tegnap mikor elöször irtam ide a forumra ugy voltam vele ho senkise látogja ezt csak ugy néha néha de rájöttem ho forditva mindennap irtok nah m1 nme eza lényeg hanem ho tegnap irtam ho 40be volt a felujitásom ugy voltam mire elolvassa vki akkora fog mennia gép de még ottjárok hogy megvannak az uj csapágyak uj szimeringek egy normális kuplung tengely de nincs fogaskerekem a váltora mert az 1es fogaskerékböl kitört egy fog és most az után kajtatok egy ideje a kiegyenlitö tengelyem esztergályosnál ugyanis ugyvettem mega motort ho kiegyenlitö tengely nulla anya nulla ék a fogaskerék meg ahogy kedve volt ugy forgatta a tengelyét és igy verte szét vhogy saját magátha megvan afogaskerék és megjöna tengely az esztergályostol akkor lehet öszefele rakni addig meg marada busz mega bicikli szal bocs ho kicsit ferditetteme eddig az eseményeken
Szevasz benji!Tölem vbetted a váltó tengelyt!Ma hivtál már többször is a váltófogaskerékkel kapcsolatban!Sikerült beszélnem a sráccal van neki 36 fogu fogaskerék am5-ös blokkba de még nincs szét szedve a blokk 8000ft.-ért adja+posta mert máskülömben nem bontja el a blokkot.Majd jelezz vissza hogy kell vagy nem mert ha ma vagy reggel szólok hogy kell péntekre itt van s rakhatjátok össze a gépet!
PL: 0705****
Tuji
komolyan mondom katasztrófa:a kormány fordul,gáznál megy mind állat,a fék működik...ilyet nem lehet vezetni
mondjuk alap kipuffal nem láttam de azzal el se indult.ezzel pedig.mind a golyó
47mm 1gyűrűs dugó.szerinted érdemes kivenni valamennyi fojtást a kipufogóból?
http://sportmotor.hu/motoros_v...