Érzékeny embereknek készülnek ezek a kipufogók. Épp, csak egy hangya f.sznyival menjen jobban, ne kelljen fordulatra tenni a motort, ne rázza össze szegény leendő tulajdonost azzal a sok + lóerővel. Mondjuk egy igazi versenycső rém árban van.
nem anyázni akarok énse. anyi hogy a motoromom már minden szir szar kivan cserélve csak a kipu nincs és a gyári kipu eléggé visszafogja. enyit meg megér nekem hamár a többit kicseréltem ez már nem oszt nem szoroz
Tapasztalataim szerint, ahhoz, hogy 2000 fordulattal alacsonyabbról húzzon a motor azért jól jön a 80-as henger is az ötvenes helyére. A gyári csövek sem véletlenül olyanok amilyenek, eléggé beoptimalizálják őket. Amit csináltam a tzr.-emre az 2-2,5Le-t hozott, de magasabbról indult a motor.
azthiszitek hogy egy hudejo kipuffal jobban fog menni a gépetek. hát nem... probáltam már csomo féle rs-t ésmindegyiken más és más de lofaszt megy jobban... 125 nél már számit de 49cc nél nem.. felesleges pénzköltés és lehet anyázni éppenséggel lefosom azt is
én ezt a kiput újonan nagyker áron megtudom venne nettó 31000ft-ér. nem kötekedni akarok félre ne ércsd, de engedhetnél egy kicsit belőle és akkor érdekelne
az a henger ami a képen van 40ezer dugóval gyűrűvel hengerfejjel 6000km van benne.
a másik henger az még a motoromon van abba több a km de tökéletes az 35 a kipufogó 30 a karbi légszűrővel 20 jha azt hozzáteszem 19es a torokátmérője és van két db főtengelyem is ehhez a hengerhez van egy top racing tengő ami a hengerrel egyidős annak az ára 20ezer és egy gyári ami még be va szerelve.
eladó a képen látható henger 6000km van benne mint egy új olyan hamarosan lesz egy másik ilyen is eladó de abba több a km és egy leo vince kipu és egy 19es karbi sportszűrővel.
mondjatok rá egy árat és meglátom esetleg akinek kell kép a másik hengerről ,karbiról, kipuffról szóljon..
hopp amit elfelejtettem megemlíteni.ha rosszul van herélve a kipufogó és nincs kellő folytása a mocinak akkor hamar kipörgi magát a motor és nem fog 12ig hanem lehet csak 9ig menni
a van benne kettő is az kijelentés.a valószínű a gyárira vonatkozott.hát sztem neked már érdemes lenne herélni.gedeonnak is 80as van és neki sport kipu herélve.annyiból lesz jobb h szabadabb a gázáramlás kifelé innentől kezdve alacsony fordulaton könnyebben távozik a gáz és jobban húz.gedeoné pl már 4-5 körül elkezd húzni.míg az enyém (és sokmindenki másé) 6-7 körül indul meg
olajat túlfolyóján?
a hűtővizet azért mert teletöltöd járó motornál és ő ugye pörgeti a vizet a kis lapátjaival és ha nagyobb neki bent a nyomás vagy azt mondja h ennyi elég nekem a működéshez akkor kinyomja a felesleget.
olajat hol nyomja?
Tuji
Tuji
a másik henger az még a motoromon van abba több a km de tökéletes az 35 a kipufogó 30 a karbi légszűrővel 20 jha azt hozzáteszem 19es a torokátmérője és van két db főtengelyem is ehhez a hengerhez van egy top racing tengő ami a hengerrel egyidős annak az ára 20ezer és egy gyári ami még be va szerelve.
mondjatok rá egy árat és meglátom esetleg akinek kell kép a másik hengerről ,karbiról, kipuffról szóljon..
a hűtővizet azért mert teletöltöd járó motornál és ő ugye pörgeti a vizet a kis lapátjaival és ha nagyobb neki bent a nyomás vagy azt mondja h ennyi elég nekem a működéshez akkor kinyomja a felesleget.
olajat hol nyomja?