Oké szeggyük össze a hajdú bihari rs eseket! De nekem HELP KELL!
Pár napja észrevettem h puha vagy mittomén milyen a kuplungom! Ránézek a bovdenre és erre kb csak 2 szál tartja ! Fantasztikusan örülök neki! Szal kuplungbovden kell! Mert ha elszakad akkor nyekk! Valaki adjon már linket hogy honnan lhet vanni vagy milyen jó bele mert így már használni se akarom!
jóvan.beszéltem nagypapámmal és már meg is van h fogjuk feltenni a kormánytartókat.már csak megveszem az alkatrészeket és lehet is majd csinálni.ilyen markolatot akarok
nyilván a szerelőnek éri meg jobban ha ráír a munkalapra 1 órát és kap érte 15öt mert 5orát dolgozott. a másik meg hogy lefossa a szervizelő h mennyibe fáj a főnöknek a gari ha még pénzt is kap érte
sztem onnantól kezdve h megvágtad a rezót nincs gari.mert azt már nem lehet helyrehozni úgy h gyári állapotú legyen.a többi alkatrész még oké mert visszateszed az alap cuccokat de a kipuval nem tudsz mit kezdeni.de lehet h én vagyok a hülye
Ja a biztosittást baszhatod új tulaj új biztosittás az az igazolás az igaz ,hogy arra a mocira szól ,de nem a te nevedre ezért ujat kell kötni!Az ilyen dolog a nagymotoroknál és a kocsiknál számitt a teljesitmény adónál amit az az ember fizet az adott évre a jármű után aki megkezte a évet.
te gedeon az jutott eszembe h mi lenne ha megpróbálnánk a mocimat a te kipufogóddal?hátha jobban menne és akkor lehetne herélni az enyémet is.meg akkor megnéznénk a gyertyát is.mit szósz?
az ilyen állítólag tuning dolgokat nem szeretem tessék : Giannelli kipuff vágott rezi airsal 70cc henger 19 dellorto elől hátul áttét váltás hebo direkt
érdekes a mi gépünk még most is megy...sőt GHOST gépe is még megy (pedig az övé nem mai gyerek) és még sok más emberé.szóval a minarellik már bizonyítottak
Jolvan szerintem ezt hagyuk!Nemtudom a szerviznek ill. márkaképviseletnek melyik éri meg jobban egy kis kenőpénz vagy a javittási díj+óradij.A másik nem a gyár válal garit hanem akitöl veted tehát nembassza át magát.A következő ha esetleg neked mégis ígyvan (amit kötve hiszek) a vevő megbaszhatja mert h tőled megveszi és gongyalessz majd besétel a garilevélel majd megnézik a mocit akkor elküldik a büdös p....-be a garanciájával.Tehát neki nincs gari ergó van egy drága bár fiatal de jóval kisebb teljesitményü mocija gari nélkül amit ugyan úgy szétthajt mert nincsbenne elektromos szabályzás!
Gergő nem szeretnék erről beszélni. korrupt mindenki. ha ennyiből levágod akkor jo ha nem nem. az állítolag tuning meg ott van a képeken az adatlapomon. pénzzel minden megoldhato.. főleg most
Tényleg nemszeretnék kötekedni csak kérdezek!a tieden hogyanlehet teljeskörü gari mikor állittólag már ebbe-abba belepiszkáltál,tuningoltál és átalakítottál!Pláne ,hogy 50-es ként veted és most állittólag 70-80as tuninghenger van rajta.Hiába szervizben cserélték akkor is tuningolás és onantol veszik a gari!ez 100% ugyanis megkérdeztem!
az én gépem akkor is menni fog a mikor a tiéd már szétesett... és nem azért mert ilyenolyan drága hanem mert ujabb... most megveszel egy mina blokkosat amit az előző cigány unter széthajtott... ellemben megvenné enyémet ami megy és hibátlan. melyikkel jár jobban? nameg akárhányéves derbit vesz mindenképp van még rá 2 év garija.. '06 a legrégibb '09 tehát maradt még 2 év TELJES körü gari. plusz az ujakat nem lehet annyira széthajtani mint a régit mert kevesebbet tud gyárilag
Pár napja észrevettem h puha vagy mittomén milyen a kuplungom! Ránézek a bovdenre és erre kb csak 2 szál tartja ! Fantasztikusan örülök neki! Szal kuplungbovden kell! Mert ha elszakad akkor nyekk! Valaki adjon már linket hogy honnan lhet vanni vagy milyen jó bele mert így már használni se akarom!