neem. csak egyszerűen vigyázok rá. hidegen melegítem mindig pár percet alapjáraton, amíg elnem éri a 80fokot a víz ilyen max 5000 es fordulaton járok vele. amikor meleg sem pörgetem tovább 9500nál mer semmi értelme. legjobb full szintetikus olajat adok neki. mindenből a legjobbat kapja
énis teljesen egyet értek veled. enyém 2002-es van benne 23000km a motorba. amikor vettem a sráctól látszott rajta hogy motorikusan vigyázott rá, igaz a fényezését egy kicsit leélte. na lénye ami lényeg a motorgenerál óta kb 11000km van benne és még mostis pöcc-röff bármikor és megy elég szépen. csak enyit akartam és aprilia 4evör
A témától elkanyarodva, szerintem nagyon is jó a minarelli blokk. Ez az egyik. A másik, meg, hogy egy motornál a kor nem árul el semmit. Lehet az 10 éves, meg több is, és közbe lehet, hogy jobb állapotú, mint a fiatalabb jószág! Én mikor megvettem a mocim, felújítattam a lelkét. Benne volt 65 rugómba, de én járattam, az én kezem alatt van és eddig penge a gép! 1800 Km-et tettem eddig bele... Biztosan nagyon jó a legújabb RS 50, deee... jobb szeretem ezt a féllengővillás gépet, na meg nekem már túl karcsú az az új masina... De mindez nézőpont kérdése, nem kritikus akaram lenni. A lényeg: aprilia foreve!