Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemtudom sokat nem.Talizhatunk a kuton.19 kor
ok.én is öltözök aztán lehet összefutunk.vagy mehetunk egyutt is...merrefelé mész?
Én 7kor megyek egy órát.
mivel ma ünnepnap volt ezér csak holnap fogják megnézni sztem.csütre de legkésőbb péntekre meg fogod kapni ha van raktáron nekik.nem olyan bonyolult
Írtam ma az italmondonak, hogy nézzék már meg van-e bowden! Ha nem írnak akkor holnap felcsörgöm őket! Max hétvégére nagyon kell a bike! Gondolom annyira nemnehéz bekötni! Vagy igen?
itt nem.de ha mész szólj
Lehet mégis megyek egy két kört kibugyant a nap
Ez malydnem olyan mint a hó jecki.
mint mindig mindent
ilyet láttam az Interspar előtt egyik nap
akkor az egyszer nem tekerte meg... és a para azvolt h apám pont ottvolt és "mármegint minejmjo" címen belémkötött
Azthiszem az az énnevemen van megrendelve ,de ezek úgy is elfelejtették!
Előfordul ,hogy a bendix nem húzbe csak az önindittó pörög.Ha azóta semjó akkor kocogtazsd meg és kiugorhat.Ha azsem segitt akkor le és pucolás!
a kérdés nem ez volt.
vidd vissza.ha már egyszer garanciás.megcsinálják neked ingyen
azé kérdeztem h érdekes-e.akkor majd bemegyek aztán visszamondom a rendeléseket.
ismét megkérdezem. ma egy alkalommal nem ment az önindito pörgöttpörgött de nem indigtott. beraktam egyesbe kuplung be löktem egyet lábbal és beindult amikor kiengedtem. magyarul betoltam. azóta megy rendesenés előtte ssem voilt gond.ez miért lehetett?
Ha meleg a motor akkor már használhatod ahogy tetszik.
Mondtam ,hogy az éket megoldottam.A mocid kész!
jóvan.akkor lassan elkezdem használni.és mikor lehet már nagyon komolyan használni?télleg az éket berakjuk majd?vagy annyira nem fontos?
már foglalt vagyok
Szerintem már megvan benne a 5-600km már lehet kicsit dagolni a kicsikének!Belőjük a cuccot oszt oké!
csak srácok laknak azért mondom. ggondoltam azt kedveled
egész jól.sőt.néha-néha megkapta a 9,5öt is de nem sokáig.fogyasztása is kellemes volt.
köfi.igazán kedves vagy .legalább jócsaj a szomszéd?
Na Pápát hogyan bírta?