énis. ja. na azérdekelne hogy ugye nem fém a tankunk. legalábbis az enyém nem. és mágnesesek a tanktáskák. denekem az cink uygebár. nemtud valaki olyan linket adni ami az enyémre jolenne? köszi előre
Hy! Nekem olyan bajom lenne hogy az rs-em 12/47es áttételel nem forog 8-9nél többet kipu gyári nemtom mié nem forogja le vmi tipp sztetek. holnap rakok fel videót hogy milyen.
A változatosság kedvéért én zuglói vagyok. Anyácskámék származnak Hajdú-Biharból. Sőt Esztárban még a fiatalabb kiadású Pallás Attila is él, mondjuk Ő egy teljesen más család tagja. Megkeresett néhányszor Skype-ról.
http://egumotors.hu/index.php?... igazából itt azt írja hogy: A motor felőli oldalon 25 mm az átmérő nade mind1 én tényleg nem akarok kötözködni és nemis hozom fel többet ezt a témát üdv
nem tudja vki ho debrecenbe hol lehetene festéket venni ugy hogy meguszzom egy 5000 resböl és jol isa nézzen ki am fekete szinre gondolokés kompreszszorral fujnánk le
Egyik ismerősnek(rs 70) olajcsere után csúszik a kuplungja. Azt nem tom milyen lett bele téve! Milyen olaj kell bele, h ne csússzon?
Tuji