Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

debrecen melett lakok kismacson
DE van
1 db van
Üdv Mindnkinek!

Egyik ismerősnek(rs 70) olajcsere után csúszik a kuplungja. Azt nem tom milyen lett bele téve! Milyen olaj kell bele, h ne csússzon?
A www.nagyvas.hu -n vannak asszem olyan tanktáskák amik nem mágnesesek hanem ilyen pántszerű cuccal lehet őket rögzíteni! Nézz szét hátha találsz
énis. ja. na azérdekelne hogy ugye nem fém a tankunk. legalábbis az enyém nem. és mágnesesek a tanktáskák. denekem az cink uygebár. nemtud valaki olyan linket adni ami az enyémre jolenne? köszi előre
éniss ittvagyok
Szerény személyem jelen van
Ha hó van valaki?
arrow gécy
akk ugy megy mint az neémy csak a tiéd nem pörög
70 8ezren és max 80 9ezren ( nekem meg 6500tól indul meg nemtom számít-e vmiben mert haveromnak arrow van rajta és neki 8ezertől indul meg)
és meniyt megy igy h csak 8-9t pörög?
Húú, sok baj szóba jöhet: Karbi, kompresszió, nagy áttét, dugulás, légszűrő koszos, nem kap normálisan szikrát stb...
Hy! Nekem olyan bajom lenne hogy az rs-em 12/47es áttételel nem forog 8-9nél többet kipu gyári nemtom mié nem forogja le vmi tipp sztetek. holnap rakok fel videót hogy milyen.
Pallás Attila tesója Lajos, akinek a 2 nagyobbik fia haverom: Lajos és Janó. Lajos nagy motoros!
A változatosság kedvéért én zuglói vagyok. Anyácskámék származnak Hajdú-Biharból. Sőt Esztárban még a fiatalabb kiadású Pallás Attila is él, mondjuk Ő egy teljesen más család tagja. Megkeresett néhányszor Skype-ról.

Tuji
Benjii: A hajdú-Bihari utakat koptataod? Vagy esetleg Debreceni vagy? Csak azért kérdezem mert én is hajdú-bihari vagyok...és GHOSTBIKERBOY is
http://egumotors.hu/index.php?... igazából itt azt írja hogy: A motor felőli oldalon 25 mm az átmérő nade mind1 én tényleg nem akarok kötözködni és nemis hozom fel többet ezt a témát üdv
A van benne kettő is, kijelentés. 80as henger, de ezt már tod.
Szóval nekem érdemes kiszedetni a folytást a kipuból, van benne kettő is? Mivel lesz nekem ettől jobb, ööö azaz a motornak?
Tujinak: Woow! És te hol laksz?
nem tudja vki ho debrecenbe hol lehetene festéket venni ugy hogy meguszzom egy 5000 resböl és jol isa nézzen ki am fekete szinre gondolokés kompreszszorral fujnánk le
Hát ha azóta tettél bele hosszúmenetű gyertyát és nem szaggat akkor valószínű De épp mástól is lehet!
Ha megteheted inkább nyomass bele full szintit! Az a biztos