Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

alszol a szomszédban.
a sok lóerőhiány
mire odáig elgurulok már meg is van az adag
gyere és gurulunk
Mi tart vissza?
az h mi mennyibe kerül és h mennyit kérnek érte?
de motoroznék 1et
Mi a vita tárgya?
innentől kezdve semmi sem reális.amit megfizetsz az a sikermárka (RS,NSR...) és persze a gyártó (Aprilia,Honda,Yamaha,Suzuki...)
most akkor abba gondolj bele h egy 2000es CBR 600as kerül kevesebb mint 1 millába használtan.ehhez képest mennyire reális egy 50es motorhoz a 900e Ft?sőt 125ös CBF 08as kerül 578e Ftba.akkor miről is beszélünk? (és kb feleannyit fogyaszt mint az RS)
és szerinted ez reális? nemond hogy egy egymillios motor 250et ér mert nem igy van. az hogy te ennyit adnál érte(megjegyzem énis) aznem azt jelenti h ennyibe is kerül. lásd be
ha belegondolsz ugyanaz az enyém is csak régebbi, használt.inkább 150et mondanék
ha az eném 250 akkora tiéd mennyi? 80?
nincs rá de ha lenne se dobnék ki rá annyit.még gyűjtenék hozzá kb ugyanannyit és megvenném a CBR600asomat
kicsit más kategória mint az 50es kis RS
max mert nincs rá pénzed v mert nemkell. de az ára akkoris annyi amennyi
250nél én se adnék többet érte
nézzétek meg fotok közt a motorm és a hozzászólást aztmondja a gyerek 50e ft ot ér a motorom maximum
Tudok jó bowden készítőt, de az Pesten van. Befűz egy új bowdent és rárak új végeket.

Tuji
na az miért van! hogy nem inditott az önindito? egyszerűen kihagyott be kellett tolni ? ? ? ? ?
menjcsak vele nyugodtan
max elinduláshoz kell kuplung de ha ügyesvagy odase
ez nem úgy működik.meg kell venni az eredetit.ha megrendeled holnap a bowdent szerdára,legrosszabb esetben csütörtökre megkapod
ÓÓÓ nemigaz! Simsoné vagy vmi szaré nemjó bele? Motorozni akarok de így h bármikor nyekk nekimeg nem akarok! Idegesít!
tudom.azér mondtam h elég ha e-mailt ír.olcsóbb is és arra is ugyanúgy válaszolnak.persze fel is hívhatja őket ha akarja.én is úgy rendeltem a kmspirált
Én arra céloztam, h ott ne keresgéljen, mert nem tesznek ki minden alkatrészt oda, és sokan azt hiszik, hogy nincs!
elég ha üzenetet írsz és megkérded van-e és mennyiér.én is úgy "beszéltem" velük
Hívd fel a www.italmondo.hu -n a telefonszámot! Ne keresd ott meg, hanem hívd fel őket!