A hangtompítón aprilia felirat van, tuti nincs herélve és szerintem gyári a kipu. Hát, 11200-at forog 110nél. Jah, de vannak rajta számadatok is, ha azzal előbbre vagy, csináljak fotót? Am. köszi a segítséged.
Hát az adatlapodon a kipufból szartse látok mert a moci balrolvan lefotózva azpedig a jobboldalonvan .egyébként nem a kinézete érdekel hanem az adatai van-e herélve esetleg sport vagy sima gyári?Fuvókábol max 108-as at javaslok 60 as alapjáratival ,de ettöl nembiztos hogy gyorsabblessz végre csak esetleg jobban húz!A végsebességet fordulattal és áttételel lehet növelni.a fuvóka nemmindig növeli a fordulatot.Azért inkább a rezi a felelős.
Hát a fuvókákkal nem minden esetben lehet növelni a teljesitményt.Mekkora a hengered milyen a rezi dobod?Dani kicsit visszább kb 748as oldalon nézegetett egy topp rezit ,de az 1 lengőkaros rs re való az övé pedig ujjabb.
Dawidrs50 megnéztem lentebb a képeket amit küldtél a hengerfelyröl.Sajna én úgylátom az hengerfely repedés a gyertya menetnél.Ha a kép nemcsal akkor az és ha az akkor egyre nagyobblessz.
Nos. Jelenleg a 19mm-es Dell Orto karburátoron 75-ös a fúvóka. Sokaknak ez a széria 120 Km/h-t megy. Szal én is ennyit szeretnék kihozni belőle nem többet. Az áttételem 13-43-as, a közel jövőben cserélek rajta láncszettet. Várom javaslataid, hogy mit érdemes csinálni vele.
RSDane remélem nem üzletelted el a kipufogót!Nem akarom a srác özletét rontani ,de az a dob nem megy fel a tiedre mert az övé 1 lengőkaros a tied pedig 2.A jobboldali lengőkar útbanvan a rezonátor dobnak!