4000ér adom.ha személyesen tudnánk találkozni akkor az is megoldható lenne h én odaadom mind a kettő konzolt te meg odaadod a kipuf oldalit és akkor nem kell ügyeskedned.
elvileg nekem a gedeon vett 2 éket is de csiszolni kellett a tetejéből mert túl nagy volt (nem RS-hez valót adtak hanem univerzálisat mer csak olyan volt nekik) aztán végül is ő csinált 1et ami azóta is megy
Nem az!CSak kivi vok arra h ami a kuplungnál van ami bevan karikázva a képen, azt nem rögziti le a rugón kivül semmi?mert nekem kilehet huzni simán ha nincs rajta a rugó mikor kivolt szedve a blokk akkis csak simán kiesett magátol mikor takaritottam!szal az nem baj?vagy gyárilag van ugy?
valaki nemtudná nekem megmondani hogy honnan tudnék rendelni oylan kis éket ami a gyújtást odafogja a főtengelyhez. amit adtak nekem a boltba mindig betekeri olyan 100km alatt. nembírja a fordulatot
Van egy eladó aprilia rs 50 2005.-ös évj.Szép megkimélt állapotban 7800 km.-t futott.Elöl-hátul újszerü gumik új akku-val új láncszettel 19.-es dellorto karbival sportlégszürővel nagyon jó motorral.Szervizelten minden müködik rajta.Származási papirokkal olcsón eladó.Ár:275 e ft
?PLS
Fényes fekete színben, egyedileg ám de igényesen matricázva.
70Ezerért elvihető mindennel együtt.
kistuning5@citromail.hu
06-30-547-5719