Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

4000ér adom.ha személyesen tudnánk találkozni akkor az is megoldható lenne h én odaadom mind a kettő konzolt te meg odaadod a kipuf oldalit és akkor nem kell ügyeskedned.
nemtudom lehet hogy hülyeséget mondok de ezt nem a rugónak kell odafogni? egyébként az enyémen is csakúgy ottvan szerintem
hellosztok,nekem lenne lábtartóm bal oldali konzollal 98-ra,ha valakit érdekel 5ezer ft. üdv.
500as kétütemű.felejtős.akkor inkább +100ccm és Honda CBR
elvileg nekem a gedeon vett 2 éket is de csiszolni kellett a tetejéből mert túl nagy volt (nem RS-hez valót adtak hanem univerzálisat mer csak olyan volt nekik) aztán végül is ő csinált 1et ami azóta is megy
ha tud valaki segitsen...
Nem az!CSak kivi vok arra h ami a kuplungnál van ami bevan karikázva a képen, azt nem rögziti le a rugón kivül semmi?mert nekem kilehet huzni simán ha nincs rajta a rugó mikor kivolt szedve a blokk akkis csak simán kiesett magátol mikor takaritottam!szal az nem baj?vagy gyárilag van ugy?
én még nem de a lamellák cseréje miatt lassan neki kell esnem. te mit szeretnél cserélni rajta?
Van itt olyan most aki már szedte szét a váltót is?vagy a kuplungot...
?PLS
Van komplett idomszettem aprilia rs50-re. 99-05ig
Fényes fekete színben, egyedileg ám de igényesen matricázva.
70Ezerért elvihető mindennel együtt.

kistuning5@citromail.hu
06-30-547-5719
pedig jólenne. különben végre megtaláltam azt a kis biz-basz éket. anyi a gáz vele hogy 500ft-ba kerül+a posta 2szer enyi
nem én nem
valaki nemtudná nekem megmondani hogy honnan tudnék rendelni oylan kis éket ami a gyújtást odafogja a főtengelyhez. amit adtak nekem a boltba mindig betekeri olyan 100km alatt. nembírja a fordulatot
holnap elküldöm a képet
letudod fotozni?
a-a
menetet nem basztátok meg?
igen rajta van
rajta van a gyertyán az alátét?
hi! haverom rs-e elkezdte verni az olajat a gyertyánál. na ez miért van? a gyertya az jól meg van húzva és eddig nem csinálta
szépnapot urak
Email:apriliars502@freemail.hu
Van egy eladó aprilia rs 50 2005.-ös évj.Szép megkimélt állapotban 7800 km.-t futott.Elöl-hátul újszerü gumik új akku-val új láncszettel 19.-es dellorto karbival sportlégszürővel nagyon jó motorral.Szervizelten minden müködik rajta.Származási papirokkal olcsón eladó.Ár:275 e ft
Nekem nincs ilyen kis tartóm! De miéé? Ó hát ez így nem ér! Nekem kell hátsó lábtartó! Attól függetlenül mennyiért adnád?