Egy 1999-es,kipu nincs rajta cserélve,de hogy a karbi kivan e azt nem tudom megmondani.Én már így vettem a mocit.Vittem már rajta és nem okozott neki gondot,de azért érezhető hogy nehezebb neki :)
Hallottam erről a "próbajogsi" dologról,de A korlátozott jogsinál is el kell telnie 2 évnek? Igazság szerint csak most lesz 1 éve hogy megvan.Nagyobb mocira sajnos nincs pénzem.Szerintem +50kg-val még menne a gép nem száguldva de normálisan.Köszönöm ismét a tanácsokat.
igazad van de most figyu azt ki nézi hogy mikor lett meg a jogsid és hogy megvan -e a 2év. ehhez nagy pehh kell hogy pont akkor igazoltassanak amikor személy-el mész
és ha csak meg lenne fúrva az anyag akkor sokat gyengülne? mindkét oldalon 2 lyuk lenne és oda lenne felfogatva a kormánytartó alulról csavarral felfogatva?
A problémát a kész munka darab kúpossága okozza. Tized pontos a technológia, de van benne 1-2 fok kúposság. Szerintem jobb marógépen megcsináltatni, már csak a menetek és furataik előállítása miatt is.
neeem.igazából olyat akarok hogy:mivel nem nagyon szeretném megfúrni ezér gondoltam szerezni olyat ami rámegy és amire tudok ilyen kormánytartót tenni és rá tudnám tenni a crosskormányt
regadó+ forgalomba helyezés.
de lehetséges.
Egy 70ccm-es RS-t le lehet műszakiztatni hogy személyt lehessen vele szállítani?Köszönöm!Üdv!
de am nem akarok mosmát rs-t venni. TZR-nél maradok
Ezeket hol tudnám beszerezni? (lehetőleg olcsón)
Tuji
Tuji
Tuji
Tuji