100mm vastagságig. Mindenfélét, kuplungot is tudunk könnyíteni, egyedi díszítő elemeket. Kipufogóhoz alkatrészeket. Amit el bírsz képzelni és belefér a technológiába.
nemtom mer mondom ott ahol lenne valami az le van csiszolva.asszem Athena hengerbe való dugattyút néztünk hozzá de az hosszabb volt.bár fúrni a hengert akkor sem lehet.de ha dugó lenne akkor vennék 2 gyűrűst
jólenne...ha tudnánk h milyen márka a hengerem.legalább is bementünk a bótba oszt mondták h nem tudnak olyat adni amilyen az enyém.még hasonló se volt.sokat kéne keresni h milyen
jaja jólmegy itt egyeseknek. Bár én igazából 80as Polini henger-ről álmodozom csakhát 50rugó nagyker áron. Meg elötte mindeképp beakarok szerezni egy sportkipu rendszert. nehéz dolog ez a tuningolás
hát köszi.akár cserélhetünk is .csak ha nekem még 1 kicsit kopik a henger akkor vehetek új szettet arra meg nem akarok kidobni 30-40e Ft-ot.ha lehetett volna akkor feljebbfurattuk volna és lett volna javító bele.
na ja azér annyira nem sírtam miatta .akitől vettem csak biznisz miatt hozta osztrákoktól.mikor gedeon szétdöntötte azt mondta h 47es dugóm van...és itt jön amivel megszívtam:nikacilos henger (típus és méret kicsiszolva),1 gyűrűs versenydugó.és már határeset kopása.tehát ha új kell akkor komplett hengerszett.
szóval felső kormány kiflit is tudnál vágni?olyat h halál pontosan olyan méret legyen mint ami az RS-en van