Akkor nem csak engem basztak át.....nem is lenne baj csak 8000-és 11000 között megy mint állat de alatta halott,most hogy szét van szedve a blokk nem is rakom össze amíg 49mm es hengert meg nem vettem....
hali én úgyjártam hogy vettem egy rs-t amin álittólag 80as dr henger van. végén kiderült hogy csak 50es dr. Na lényeg ami lényeg enyém 10000es fordulaton megy 110et 15/47es áttétellel szal a tied nembiztos hogy csal
Üdv minden fórumozónak! Ma átnéztem egy kicsit a vasat! Áttakarítottam a szűrőt stb...! A hőmérséklet gondom nem oldódott meg! Azóta is a kékben áll....Néztem a gyertyát az NGK BR9ES szóval azzal nemlehet gond! Kicsit idegesít! Az új gumára gyűlik a zs!
Sajnos valószínüleg csal az RS-em órája...110 ent ment,ami hihető lett volna de szétszedtem a blokkját és csak ötvenes,ötfelömlős DR bár 11000 felett mutatott a fordszámmérő de így nem hiszem el....Viszont most már értem miért gyenge 7000 alatt....Kell egy 49mm es henger
Van két tuning szoftverem, olcsó darabok ezért amilyen változtatásra mind a kettő azt mondja, hogy jó azt alkalmazom. A TZR-emre a 7.5-ből csináltam 10Le.-t. Mondjuk kicsit magasabbról indult, de nagyon jól használható volt a plussz erő. Sok pontos adat kell, mert nagyon el lehet menni a málnásba rossz méretekkel.
Tuji