Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

engem is átbasztak.50es helyett 60 valahányas
Akkor nem csak engem basztak át.....nem is lenne baj csak 8000-és 11000 között megy mint állat de alatta halott,most hogy szét van szedve a blokk nem is rakom össze amíg 49mm es hengert meg nem vettem....
Ezeket te számolod és készitted?Gratula!
Akkor nyugodt vagyok
hütőfolyadék 40 fokig nem gőzölög se semmi. megoldva
hali. szerintem ezen ne streszelj hogy nem jön ki a kékbőől. én eleget idegeskedek azon hogy mikor forr fel anyira a piros felé mászik. :)
hali én úgyjártam hogy vettem egy rs-t amin álittólag 80as dr henger van. végén kiderült hogy csak 50es dr. Na lényeg ami lényeg enyém 10000es fordulaton megy 110et 15/47es áttétellel szal a tied nembiztos hogy csal
Üdv minden fórumozónak! Ma átnéztem egy kicsit a vasat! Áttakarítottam a szűrőt stb...! A hőmérséklet gondom nem oldódott meg! Azóta is a kékben áll....Néztem a gyertyát az NGK BR9ES szóval azzal nemlehet gond! Kicsit idegesít! Az új gumára gyűlik a zs!
HIGANY?Mást nem tudok de ismerek egy átlátszó fémet...
Sajnos valószínüleg csal az RS-em órája...110 ent ment,ami hihető lett volna de szétszedtem a blokkját és csak ötvenes,ötfelömlős DR bár 11000 felett mutatott a fordszámmérő de így nem hiszem el....Viszont most már értem miért gyenge 7000 alatt....Kell egy 49mm es henger
milyen folyadék van ami nem párolog el melegben? és nem csapódik le az üveg falára melegben?
Próbálj meg egy digitálist összetörni....
nincs már egy db higanyos hőmérőnk sem naggyon jo
nemtudnád esetleg ezeket a tuning szoftvereket elküldeni?
És miket változtattál meg?
Van két tuning szoftverem, olcsó darabok ezért amilyen változtatásra mind a kettő azt mondja, hogy jó azt alkalmazom. A TZR-emre a 7.5-ből csináltam 10Le.-t. Mondjuk kicsit magasabbról indult, de nagyon jól használható volt a plussz erő. Sok pontos adat kell, mert nagyon el lehet menni a málnásba rossz méretekkel.

Tuji
Jaj de jól esett 16!Egyébként kurva kreatív vagy....Én szélvédőragasztót használnék....Nekem réges régen egy flipperből volt higanykapcsolóm.......
szoval 16 séztbaszok hnap egy hőmérőt beleöntöm egy gyogyszeres fioláb picibe bedugok két vezetőt és szilplaszttal lenyomom és kész a hőmérő
Kb 15 évvel öregebb mint gondolod Van egy golyós kapcsoló amit Német riasztókban láttam(gyári VW)....
Te hány éves vagy?
mutass bármi alternativ megoldást vag ötöljünk ki egyet. rákötöm akkura hangszoro bele és mi lenne a kapcsolo? olcsó megoldás érdekel
Már van másfajta mozgás/mozgatás kapcsoló, ha van még higanyos akkor az szerintem kínai gyártmány(bár manapság ami nem kínai az hamis)...
higanykapcsoló van az összes riasztóban. anélkül nincs riasztó
Ha jól tudom már sehol mert mérgező nehézfém....Be van tiltva
csinbálni kéne riasztót. csak nemtudom hoyg higanykapcsolot hol lehet venni