06tól nincs se villogo se semmi
van egy kapcsolo gyárilag vagy a jobboldali helyzet vagybal refi. nincs választás. én raktam bele 3 állásut szal v ez vagy az v mind 2 a régebbieken még sokféle van ezen gyárilag 2 vagy ez v az
neon sztem midnenen jol néz ki, csak rendőr.
meg tiéden is csak egyik lámpa világít tompitotto meg egyik refin? ha igen akk duplára bekötni(bár ez a teknika lehet csak nekem teccik)
ez ugy megy ám h megy az utcán és vadászik rá a faszkalap... mi is vállaltunk régebben 2 éve bringa szerelést átalakítást generál stb olcsopénzért dolgoztam egy keveset bringaszervizben és ugye amugy is megyegetett. és mondta apám hszedjük le kurvagyorsan mert bukta lesz és nem fizeti ki
ja épp amit a belagergo mondott azér nem tenném ki utcára.bár azt se lehet tudni h a munkaügyis hol lakik és nem-e annak a postaládájába dobjuk be.1 helyet tudok ahova lehetne vinni 1 köteget.a többit amx utcán v akárhol osztogatni.v télleg belevágni
Ja ez így jó!Akkor kettő fér egy lapra?Oksa arra gondoltam az ajára még felírom a telszámokat függőlegesen ,hogy lelehessen tépni.Így kilehet ragasztani nem kell olyan sok belőle mint mikor posta ládába dobjuk.
v távirányitos sziréna v sztem bármit köthec crá