na már rájöttem a technikre.szivató indít gáz belök 1be felpörget kuplung ki elindul.amúgy 80% hogy a túl sűrű keverék miatt mert új hajtókar van bent meg új csapágyak ezért a benzinbe is keverek olajjat.lehet a gyertyának nem tetszik a sok olaj.
Még most lett le szedve róla az idom hogy tüzetesen le tudjam fotózni elvileg holnap lesz fényképezö és lefotózom neked a hibákat.Már elöre is bocsi a késedelemért!
mindenképp gyengébb a lánc. megoldás: elmész egyszerelőhöz
legyen kerékpár szerelő és tetetsz bele egyet. 500 ft ne kapalálj mert összegányolod. nekem is biciklis láncszétszedőm van mivel bringáztam x évig és kellett szal ennyi
hy!ha az uj láncom nem elég hosszu még kellene egy csap hozzá
azt belepótolhatom még pantenttel vagy rákalapálnám!?az ugy jo lenne?AZ baj ha két patanszem van benne?
Természetesen! Csak akkor nekem emg kell oldani a motor odaszállítását! Hajdú Bihar megyéből pöppet messze van! Nemtudom, hogy ki merre lakik közülletek! Hajdú Biharból vagy így a környékről van valaki?
Üdv minden fórumozónak Hát vannak terveim a döntögetéssel kapcsolatban! Nyáron némi hegy és ha összejön ( TALÁN ) és minden ok én szeretnék kakucsringre eljutni! Minden vágyam ! De még szokni kell az Rs-t mert azért robogó után más világ vele kanyarodni!
Tuji