Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

akkor nagyon tudhatnak.harmadikra az igen
itt a jink VFR 400
elvileg 350ér adja a csávó.amúgy itt van a képek közt
az hogy jól megy és üzemi a kettő teljesen más.amúgy elvileg az első fehér fele.de ha csinálsz olyat h kiveszed az érzékelőt a hengerfejből és beleteszed forró vízbe (felforralod és kifutsz vele kb 90fok) utána hozzáérteted az érzékelőt a blokkhoz (mert ugye test kell neki) és ha akkor kb középig felmegy a műszer akkor jó
nekem is elakarták lopni 100 méteren jó vagyok sprintbe meg megkóstoltattam vele az öklömet azóta a kis hülye gyerek messziről kerül nem értem miért végülis csak az orrát törtem be :D
én abbahagytam mert az első versenyem előtti nap ellopták a vert ktmem
a cangázás nekem vagy 12 éve megy most éppen streetelgetek rem a motorozás is így fog menni
nem értek annyira hozzá mint ittt egyesek de szedtem már szét a motoromcsutkára és full tuning és bennevan jopár órám
1 éve és azelőtt verseny bringáztam
mint láthatod a képeim közt is
kösziköszi
neked szántam a kérdésem
Asszem elköszöntem mára! SZéles utat minden motorosnak! Jóéjt!
nemtudom kinek írod. válasz erre gomb hasznos
lánc oldalán a dekni alatt!
Te mióta motorozol ?
a simoba is kell olaj. na de semmi gond ám. majd belejösz. legközelebbi kérdés: és benya kell?
kis help kéne!
Am6..melyik odlaon van a gyujtás? lánc v a másik?
jó simohoz vagyok szokva azzal szoktam csapatni de azt se én tankolom mivel haveromé..................
Megy az olaj nélkül....mennyit? 150 métert és nyekk ! Am most 31 edikén jön valaki Kunmadarasra?
najó az igaz! Xd
jo napunk volt de ilyen kérdés hogy megy e olaj nélkül az rs
a blokk oldalán a csavart ha kitekerem kéne folynia az olajnak nem?
mer nekem lofasz se folyt o0 pedig ugy vetetm a motort h elvileg olajcseréje volt o0
Végre géphez kerültem! Rs hatás alatt vagyok két napja és nemrég értem haza stb! Ma is hibátanul működött a szekér! De ki kellett próbálnom a tartalék benyát mert lehörrent a drága
rendben köszi felvettelek!
hát, majdnem gyári, a blokkba nemlett belenyúlva:) krausz.b@hotmail.com ha felveszel kérdezhetsz, de akár ittis:D
Hasonlót mint ami neked is van mert szerintem az tényleg adja és amúgy szilárd