Apicsa!Szorri akkor megnézzök a karbit miért nem ugrik vissza a szivató!Ügye az nem lett megbontva mert egybe lett leszedve.Holnap reggel 8 tol a garázsban vagyok betudsz jönni?
Én ma Neten kötötem biztositást és majd postázák a cseket meg a papirokat de mikora, nincs kedvem adig a garázsban tartani, itt a jó idö kötelezö meni vele ilyenkor.
hát szakértöre nem nagyon van lovém a vásárlás után de ahogy menegetem vele szépen megy mindig pöcre indul levetem az idomokat is nem folyik az olaj vagy nemlátok gondot rajta,a sebeslget szépen veszi nem dobálja ki nem csuszik meg vagy hasonlok. egyébként ha hosszu távon megyek vele hanyas fordulatott tartsam ? gondolom nem csurgázon kell :) én olyan 8 ezresre gondoltam az a tempo jó ? És mint ujonc üdvözlöm az apriliások Népes körét !
na az van h úgy állítottad be a karbit h a szivató le volt nyomva.azaz még most is le van nyomva.tehát nem olyan mint eddig volt h lenyomom visszaugrik,hanem állítani tudom.szóval azt kéne majd h visszanyomni a szivatót és utána beállítani a karbit.
Biztosittás az az első perctöl kell!Az átiratásal lhet 15 napot várni (auto,nagymoci)Bemész a biztositóhoz és azonnal befizetheted.Neked új a kicsike vagy zsírúj?
ja.. mert volt rajta egy rózsaszin papir amit nem te hanem a posta rakott rá és matekfakton otthagytamsuliban.. holnap reggel ezzel kezdek neharagudj tényleg am irtam skypeon is de senki nem reagált
olyan nincs mert 1 szerződést kötsz a biztosítóval és onnan tudaj majd h te tényleg csak a csekkre vársz.én is betettem a szerződést a csomagtartóba és úgy flangáltam vele (amúgy ha új tulaj van akkor az előző biztosítás az kuka-csak mert sokan azt hiszik az továbbmegy a kövi vásárlóra). szerintem át kéne nézetned valami szakértővel ha te nem értesz hozzá és utána menj el vele túrára.
és üdvözlünk a klubban
:) nem gond csak ne hazudj mert ilyen nincs a rendőr sem hülye. az adásvételi szerződés megkötése után 15 napig nem kell kötelező! de adásvételid legyen nálad amugy meg nem mennék 100kmre uj motorral
Bele merjek e vágni egy 100 km-es utba ? a motornak látszolag semi baja de a hosszu utt akármit kihozhat belöle,
Jah igen ésha esetleg megálit a rendör gond hogy még nincs biztositás 3-napos a kicsike :) majd mondom neki hogy folyamatban van a csekre várok :)
megkerülgült a gép
öndinditora rányomok ilyen hülye hang nem olyna mint volt:S
kinhagytam 5-6 orát napon az tény de kétlem h etől vmi gondja lenne de előtte nemcsinálta:S
meg kevesebbet is fogyaszt(bár ez nem olyan rosz számomra) de csak 2.6ot evett meg 100on 0o...máskor meg 4körül o0
GEDEON! ! ! ! a címedet skypeon hahazajöttél.. nem néztek hülyének.. állok mint a jogyerek a postán 10 percig vártam a sort.. kaptam dobozt és nem tudtam a címed.. szóval pls. !
énis igyvoltam A1n minden részletet végignézni 2x meg gyakorolni az áthaladásokat 2 orán át..faszomkivolt
fények..olymind1 40km/h-t se tartod be szerintem
hát képzelheted.ráadásul én vok egyedül nagymocis a többi mind autós és kezdő.és úgy is viselkednek velük.pl.:"-Meg fogjátok látni h amikor beültetek a kocsiba mennyi mindenre kell odafigyelni hogy úristen ezek mik"...stb.de annyit legalább megtanultam h városon kívül-belül SMK-ra kötelező a tompított.
írtam is jelentést.nemtom kinek küldi el.a képes motornak vagy a hirdetőnek de remélem meggondolja magát és nem reklámozza a szarját Aprilia néven.amúgy oldalt a blokkon is ottvan a matrica.mindenre figyelt a csávó.mondjuk aki nem hülye annak feltűnik a 200ig skálázott km/h
hát szakértöre nem nagyon van lovém a vásárlás után de ahogy menegetem vele szépen megy mindig pöcre indul levetem az idomokat is nem folyik az olaj vagy nemlátok gondot rajta,a sebeslget szépen veszi nem dobálja ki nem csuszik meg vagy hasonlok. egyébként ha hosszu távon megyek vele hanyas fordulatott tartsam ? gondolom nem csurgázon kell :) én olyan 8 ezresre gondoltam az a tempo jó ? És mint ujonc üdvözlöm az apriliások Népes körét !
na fugyu papa.rosszul lett beállítva a karbi
és üdvözlünk a klubban
Most vetem nemrég egy rs50-est :)
Bele merjek e vágni egy 100 km-es utba ? a motornak látszolag semi baja de a hosszu utt akármit kihozhat belöle,
Jah igen ésha esetleg megálit a rendör gond hogy még nincs biztositás 3-napos a kicsike :) majd mondom neki hogy folyamatban van a csekre várok :)
öndinditora rányomok ilyen hülye hang nem olyna mint volt:S
kinhagytam 5-6 orát napon az tény de kétlem h etől vmi gondja lenne de előtte nemcsinálta:S
meg kevesebbet is fogyaszt(bár ez nem olyan rosz számomra) de csak 2.6ot evett meg 100on 0o...máskor meg 4körül o0
fények..olymind1 40km/h-t se tartod be szerintem