Akkor szerintem biztos ,hogy kivan szedve a termi.Ha nincsrá pénzed ,hogy vegyél és cseréltesd akkor a hütő alját ragazd le jó 2 ujnyi vastagon ragasztó szalagal.
Ha óvatos és ügyesvagy akkor nemkell de kb 1500ft a henger tömittésszett.Mondom elöbb az imént leírt szerint nézd meg ,hogy termosztátos -e.addig nebonzsd meg!
Nagyon könyen megtudod nézni ,hogy termosztátos-e a moci.Leereszted a vizet a gépből és leveszed a nagy vastag csövet a hengerfelyröl (2 megy egy keskeny és a nagy vastag)ezen megy vissza a víz a hüttőbe.Ha ezt a csövet leveszed és a helyére a hengerfelybe jó 4-5cm mélyen beletudsz (ÓVATOSSAN)nyomni egy csavarhúzót akkor nem termosztátos ha csak kb.2-3 cm megy vagy még anyitsem akkor termosztátos és herélni kell!
Ha sokszor felmegy a vized nyugottan szedd ki és ha lessz pénzed vegyél egyet ,de addig is inkább vedd ki mert a kicsit hidegebb víz jobb mintha forr és széttnyomja a tömittésed.Az ábrán a 3-as az.
Termosztátos a hengerfelyed?Mert ha igen akkor lehet az a szar!Mongyuk nekem is TOP hengerem van de az alu cróm és 51.5 mm az átmérő és nem termosztátos a tied szerintem nem ilyen az kb 49-49.5-ös henger és lehet ,hogy termosztátos a hengerfely.
ŐŐ a gyertya BR9EG azthiszem a 9az biztos. DR hengerem van 2gyűrűs vas hanger. hogy kilett -e hézagolva azt nemtudom, bízom benne. De szerintem azzal nincs gond mert már van vagy 10000km benne.
Na mostmár oké Milyen gyertya van a mociban?Mert ha nemjó hőértékü akkor atol is felmehet a víz vagy pont az ellenkezője nem melegszik.A hengernek már megtörtént a bejáratása!Milyen dugó van benne 1 vagy 2 gyűrüs?Mikor lelett fűzve a dugó kilett derékszögezve?
az a lényeg. nálunk kosár-mecsen a Szolnok csapatát buckalakóknak hívják. Szolnokról hoztuk a motort. Azér poénkuk azt régen hogy biztos tiszta homok a hűtő mer a homokdűnék között használták. de ez csak ilyen hülye poén nemkell komolyanvenni
valamire hátha jó én nem próbáltam