Rendben ,de ha nemjó akkor 7000 veszem vissza mert akkor én is bebukom a postát.Ha viszont jó akkor nyertél egy postaköltséget.A 60-as a fejed akkor jónak kell lenie.Ha így is oké írj.
Ha nemjó a méret akkor visszaveszem ,de a visszapostázást bebuktad.Ha 8000-kell az odapostát állom.Egye fene. Nem tukmálom te döntöd el.Ha kell holnap postára tudom adni utánvéttel.
Ittvannak a képek a bukórol.Hangsujozom ez eredeti FGN nem vaterás-Teszveszes Kínai.Az FGN-nem egy Nolan vagy AGV sisak az igaz ,de egy nagyonjó középkategóriás sisak.
basszameg akkor sztem vonulás közbe is láttalak.csak mert mondtad h egyedül nincs kedved.de láttam 1 olyan festésű NSR-t mint a tied és hátul volt 1 csaj.akkor ti voltatok nem?"de baromi jó vagyok"
ööö...ja valahol ott.volt még 1 fehér RS,1 új fekete-piros RS,1 TZR meg 1 SR.menet közbe figyeltelek hátha megtalállak de nem sikerült.amúgy ha láttál odajöhettél volna
hát ez nem.bocsi de elhúzódott a szerelés miatt.na majd legközelebb bepótoljuk.amúgy ha nincs kivel mociznod akkor szóljál de amúgy is egyszer összefuthatunk.még1x bocs h nem értünk oda.egy fekete-piros és egy full piros RS-el voltunk
hát mivel elfogult vagyok az RS jobb de amúgy is 50esbe az Aprilia gyártja az egyik legjobb mocikat.az Aprilia drágább mert a név itt sajnos többet ér mint japán társainál.talán 200-250 környékén lehet venni normálisat persze ki kell fogni a jót.ha régit akarsz.az új annyiból más h most már 900e körül mozognak a 2009-es viszont soha nem lesz olyan erős mint mondjuk egy 2000-es vagy akármi.sportkipufogó felesleges rá attól nem fog hűdejobban menni.nekem most kiderült h 60as hengerrel,gyári (heréletlen) kipuffal,13as lánckerékkel megy 115 környékét
Sziasztok!Olyan bajom van hogy lassan motort kell vennem csak nem tom hogy mijet? Mert nézegetttem az rs50 meg a tzr50 csak nem tom meik lehet jobb árba most találtam jó tzr de nem tom!
Szal abba szeretném véleményeteket kérni h az rs50 nek mi a vége gyárilag 1 normális sportkipufogoval meg ogy meik jobb rs v tzr?
Válaszotokat előre is várom!Kösz!
nézz az emailt
akkor?
Szal abba szeretném véleményeteket kérni h az rs50 nek mi a vége gyárilag 1 normális sportkipufogoval meg ogy meik jobb rs v tzr?
Válaszotokat előre is várom!Kösz!