Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát akkor a napokban vagdosás lesz:D amúgy 3000km van a moccban, légszűrőt azt most tavasszal tisztítottam, úgyhogy azzal nemlehet gond
A gyári véget visszakell tenni és herélnikell a rezonátor dobod:Az első folytást kell kivenni belőle a hátulsót bennhagyni!
Ha gyári a rezid akkor vágnikell!
szerintem ott lesz a gond. de csak magán vélemény. csak mer énis hasonlóval szívok. de majd a nálam hozzáértőbb emberek megmondják pontosan, de azér szerintem látatlanba nehéz megmondani. reméllem tudtam segíteni
Akkor kicsit fullad!Azt kiabálja ,hogy LEEEEEEVVVVEEEGGGŐŐŐŐT!Ez lehet a levegőszürőtöl de lehet a rezitől is.Ha régen takarítottad a légszűrőt akkor most tedd meg.Milyen gyertya van benne?
amúgy igen, a rezóm még gyári
hát nemtudom, de lehet. most olyan 90 helyett ment 80at... és még kicsit ment volna tovább, de nemtom milehet. katalizátor ennyire megfogta volna?
gyári kipuff-rendszered van? mer ha benne van a katalizátor nemlehet hogy az szórakozik neked? legalábbis az enyémmel ezvan.
Jaj bocsi most én is utánna néztem ,de ahogy látom most nincs akciós TOP henger kb 1 hete volt mert láttam.Most csak DR hengerkitt van D=49-es utcai használatra az is jó gondolom nem pályaszinten használod.
nem én karburáltam, hanem szerelő. jól beállította, könnyen indul(könyebben mint eddig), nem fullad, és a lapot is jobban veszi. menet közben egyszerűen nem akar annyira menni, sokkal lassabban forogja ki a sebességeket.
Ja mégvalami a fogaskerekekkel még várjál elöbb legyen összerakva és meglátod ,hogyan megy és viselkedik!lehet hogy csak 13 -as kerékkel előre hátra viszont semmit!Nemtudhatjuk ,hogy a blokkban mekkora áttételvan!
Biztos jól bevan karburálva?Hogyan viselkedik a moci, könnyen indul,menetközben ha ráhúzol a gázra nemfullad?Levegőt is uttánna állitottad?
Gratulálok!Nagyon szép a mocid ,de ez sajnos 98 elötti!Ha a blokkod AM6-os akkor különössebb átalakittás nemkell!Elbírja a 75-ös hengert.Én személy szerint a TOP hengert javaslom ami 39000FT és a www.italmondo.hu -n megtalálod.A TOP perfora-ncének vannak nagyonjó alu ötvözetü hengerei ebben az árban minden bennevan (tömittés,dugó,csapszeg,tűgörgő,gyürü).Persze az elővigyázattoság kedvéért kikéne cserélni a főtengely csapágyat mely 4500ft szimeringel egyött ,ha pedig kintvan a főtengely akkormár hajtókar csere is kéne.A hajtókar 8200ft a csere általában 2000ft körülvan a szakműhelyekben az olajdekni tömittés 300ft körül váltó olaj kb 2000ft ,de ha biztosvagy benne hogy jó a főtengelyed és a csapágyai akkor nemszükséges a csere.A rezidet tuti ,hogy herélnikell!Nekem 80 ccm és elsem indult a gyárival nekem is herélni kelett.Ha tudsz képet küldeni a dobrol abban is tudok segitteni. ui.:A fent emlitett linken ha jobbat nemtudsz ott mindent megtudsz rendelni és 3 napon belül házhoz is viszik ha van raktáron akkor elöbb!
na beletettük a 90es főfúvókát, és bekarburáltuk, de úgytűnik mintha gyengébb lenne a mocc, sőt vmi ötlet?
szépnapot
ha gondolod tudok segíteni neked vegyél fel msn-re markusdani14@hotmail.com
fasza mehetek a motorért aztán tolhatom haza 5km-t
bocs a lámpától nem függ
bocsi de ez nem 2000-es.ha jól látom még az 1 lengőkaros. akkor viszont 97 körüli lehet a lámpától is függ
csak gondoltam megmutatom nektek a mocit.

Hát ő lenne az
Köszi szépen a gyors választ.
Hát a moci nincs széthajtva. Vigyázva volt rá. De azt egyébként is lehetne érezni a mocin. Szal jó álapotban van. Pont most cseréltem rajta láncszettet. Igen DR hengereket néztem, valamint Top Performance hengerkitteket is. Nemtudom mennyire ismeritek őket, de ha megtennétek, hogy aki ismeri valamennyire akkor írja meg a véleményét róla. Előre is köszi
A gumis délután 4.-ig van nyitva.A felnin van egy kis felverödés mint általában mindegyiken amit használtak a csapágy még a gyári nem volt kiszedve.Nem volt ragasztózva ahogy te gondolod valószinüleg valamikor ledopta a láncot és az sértette meg egy kicsit aluminium könnyen sérül!De ha nem felel meg az sem gond.Egyedül csak a lánckerék jön le a tárcsa sajna nem.A plexi majd a fejidomhoz oda idomul ez az egy fajta van belöle.
FASZOM A PICSÁBA.A KURVA ÉLETBE!megállt a moci