okkkééé.most az jutott eszembe h nem tudsz olyan embert aki műanyagot gyárt esetleg alakít nekem olyanra amilyenre kérem?meg aki tud idomot javítani?.megvan hogy tudom leszedni a bukóm plexijét.elvileg tesómék támogatnak a sötétítettben vagy a térdkoptatóban ez a szülinapi ajándékom.
Ja tényleg termosztátos.Na ezt még kikell nyomoznom majd megkell rajta keresnünk az alkatrész számot.Amúgy azon kondolkoztam joblenne külön cserélni a cuccokat mert bejáratás szempontjábol jobb.Úgyértem megcsináljuk a blokkod (főtengely meg minden) aztán ha megvan a főtengely bejáratás akkor a dugót mert végül is erő vanbenne meg anyira nemgány a dugó végül is nincs megkopva csak anyi a baja ,hogy 1 gyürüs és az nembírki anyi kilómétert.Az új fötengelynek is könyebb ha nem szoros dugó mozkatja és késöbb a hengercsere 1 óra alatt megvan és anyagilag is lájtossab neked nem egyszerre kell kiadnod.Motortnézni szívessen elmegyek veled.
dehogynem.újra előjött az építési szándék.ha találok olcsóér akkor eljönnél velem besasolni h télleg működőképes-e?mer ezzel mi van?igazából csak blokk kéne komplettan és minimum 125ös.aztán majd segíthetnél is szerelni
gedeon szerinted 21e Ft sok egy 125-ös MZ Trophy-ért?elvileg működőképes.csak blokk kéne nekem.125 v 250-es olcsóér de ilyen MZ v ETZ v valami egyszerű felépítésű.
Tudom többen mondták. én vagyok a 2. tulaj és az első tulaj le vizsgásztatta úgy h van forgalmija nem tudom mért mindegy nem is használom úgy na az a lényeg h a forgalmijában 2002 van és 2002-es ként is vettem kereskedésben mert be adták. tudom a szine miatt is 2000 de passz
Szevasztok Srácok! Van egy apilia RS 80 Extrema-m (94-es) és mostmár le kellene cserélni a láncszettet. Az áttétel gyári rajta, de úgy gondolom, hogy elbirna egy hosszabbat, most 110 a vége. Mit ajánlototk, milyen áttétellel próbálkozzak és mit dobna rajta? Előre is kösz!
Itt van részletes leírás.
9400 Sopron, Harkai ut 2/B