Nos URAIM én mára elköszönök!Egy mgjegyzés az imént egykis szakmai vitámvolt egy illetővel.Elkell mongyam nemvagyok mindenttudó vannak nálam sokkal okosabb emberek szívessen segittek bárkinek aki tanácsot kér és tudok segitteni ,de egy biztos ő nem okossabb nálam.A szervitembe is szívessen várok akárkit! Jó északát!
aszem meghalt a másik kerékcsapágyam is. vagycsak szimplán mindig ki akar esni a kerekem meg lehet hogy kicsit gőrbén áll a kerék a legnővilában nemigen értek hozá hogy migondja
biztos h a szoros lánc tette tönkre?
énmég az elsőkerekezésre tipeltem..(mmint fék hátulja fel leesik kopan egy jot)
Én csak neked osztom az észt másnak tanácsot adok ha kér és ha elfogadja!Egyébként miböl gondolod ,hogy milyen néven mióta holvagyok?Ha jol emlékszem a topik 2006-ban indult öreg te akkor még max műanyag motoron ültél!
gedeon82 és dhfear!
Nem akartok a közeljövőben Pest felé motorozni?
Ráférne a gépemre egy kis karbi állítás és gedeon neked van hozzá füled(így elmondások alapján) Ha esetleg erre jártok akkor naggyon örülnék ha összefutnánk...
hallod kisbarátom te becsöllentél ide nemtudom honna 1 honapja és azota osztasz.. én itt vagyok 1 éve és lám tele lett a . veled és inkább itthagyok pár embert de mindegy mert msnen fenntvannak. amióta ittvagy folyamatosan osztod az észt. további nedves eestét
én pihi nélkül hétvégén lementem siofokra 130 km 2.5 óra
biztos h a szoros lánc tette tönkre?
énmég az elsőkerekezésre tipeltem..(mmint fék hátulja fel leesik kopan egy jot)
Nem akartok a közeljövőben Pest felé motorozni?
Ráférne a gépemre egy kis karbi állítás és gedeon neked van hozzá füled(így elmondások alapján) Ha esetleg erre jártok akkor naggyon örülnék ha összefutnánk...