hát ez most nem jött össze,amikor az ímél jött meg már győrben intéztem pár dolgot.aztán mintha láttalak volna egyszer de utána eltűntél.majd legközelebb.
(u.i:praktikernél voltam félkor pontban,de nem is gondoltam h késni fogtok így továbbmentem)
igazából tökmindegy csak kenjen.na jó majdnem.én az Agip City Tec-et használom most.teljesen jó bele.nem érdemes ilyen kutyámajom versenyolajakat belerakni mer kurva drága de nincs különbség a kettő közt.ennek ára 2500Ft/l
Letöltöttem és sikerült kibogarásznom. Ha a lábak lent vannak, akkor a rajz szerint a sorrend kék, zöld, sárga. Leszedtem a 95-ös és 98-ast is az egyik német. Mind a kettőn úgy van. 1-es a generátor 3-as a fesszabályzó a rajzon. Bekötöm úgy ahogy a rajzon van, köszi a segítséget.
akkor nézd meg ezt a linket amit itt írtam (előzmény gomb) és töltsd le amelyik a te évjáratod.gyanítom h a 95ös lesz csak ami közel van a tiédhez.amúgy az enyém ha az alsó részén vannak a lábak akkor kék-sárga-zöld és az indexhez megy a csavartól egy zöldsárga.
ja.megkaptad az e-maileket?ha eredeti színű kábeleid vannak akkor a bekötési rajz alapján meg kell h tudjad csinálni és jónak kell h legyen.nyisd meg a pdf-eket nézd meg a végén a rajzot keresd meg a jelmagyarázatban h mi mit jelent és utána kötögess.
Amikor láttam, h neked máshogy van kötve kipróbáltam úgy is, de úgyse működött. Most itt van az új csak nem merem addig bekötni, amíg nem tudom melyik a helyes sorrend. De ha neked úgy van és jól működik, akkor én is úgy kötöm be.
csaknemtom:S elbasztam:S
már ma lekellet vna meni haverommal(RS125..bár neki40liter benzin nem érné meg de nem az én gondom) és akor vasárnap meg haza. rendszámot meg tudtam vna rá csorni
hát lehet .legalább is a felvonulásra érdemes.az h mi ott tudunk e lenni az még kérdés illetve csak én mert gedeon biztos megy.az én mocim még az intenzíven van.holnap dél körül már tudni lehet h felébred e.
Flo-Ridát hallgattam mert rádióba megtetszett de tudtam h valahonnan kurva ismerős aztán rátaláltam a DOA-ra.régen kurva sokat hallgattam rádiót míg kicsi voltam.ilyeneken nőttem fel.Dope se rossz.amúgy ha érdekel HC (Hardcore) a stílusom.azon belül rengeteg fajtát pl:metalcore,screamo,melodic death metal,NYHC.
(u.i:praktikernél voltam félkor pontban,de nem is gondoltam h késni fogtok így továbbmentem)
már ma lekellet vna meni haverommal(RS125..bár neki40liter benzin nem érné meg de nem az én gondom) és akor vasárnap meg haza. rendszámot meg tudtam vna rá csorni
deha idén nem talán jövöre vagy két év mulva nagymotorral
de ugye az eredeti a dead or alive...
nemtom milyen stilusu vagy ha rock inkbáb dope& DOA
ha nem akk floridát halgattad
Aprilia RS 50 user manual