csak annyi h 99eshez van USA 01eshez angol és 98ashoz holland.de átküldöm őket hátha valamelyik jó lesz.nem lehet h a fordítva kötéstől nem töltött az aksi?vagy mi volt neked a problémád?
Akkor balról jobbra kék, sárga, zöld? Ha jól emlékszem neked úgy volt. Csak azért kérdezem, mert nekem úgy volt, h sárga, kék, zöld. Nem szeretném tönkre vágni az új szabályzót. Az a rajz érdekelne! Ha a gépeden van, akkor a krini@citromail e-mail címre elküldhetnéd. Nagyon megköszönném!
Sziasztok, Yamaha dt 125ös endurómat cserélném 50es rs-re! Ha van valakinek egy jó rs-je és elcserélné az írjon.jó állapotú a gép,képeket és videót tudok küldeni.több infó msn : leadingman44@hotmail.com vagy tel: 06706517588
Sziasztok! Érdeklődnék, h fesszabályzón a vezetékeket h kell bekötni('96 RS 50). Ahogy a képen van (saruk felül) és pirossal berajzoltam milyen jel van a saruk mögött. Van sárga vezeték(tekercstől jön), kék vezeték és zöld vezeték(a zöld talán a biztosítékhoz megy ami az akksihoz tartozik). Balról jobbra h jönnek a színek?
azt hiszem sírva fakadok
na mind1 ez van.akkor ha szétszedted nézz át mindent és írd össze 1 papírra h miket kell h pöpec legyen.ha tudsz árat is biggyessz és meglátom h mi fog kijönni belőle.
A táska eredeti svéd gyártmány!
Felhasználható számtalan dologra:
- motorozáshoz
- téli-nyári extrém sportokhoz
- laptop táskának, stb.
Az index is tesztelte: http://index.hu/tech/hardver/t...
még nem használtam...minden papírjával együtt eladó
jóval a bolti ár alatt!
ha érdekel a profilomba van az e-mailem...
lehet vasárnap vagy kedden tudok menni még pontosat nemtudok mondani.
na mind1 ez van.akkor ha szétszedted nézz át mindent és írd össze 1 papírra h miket kell h pöpec legyen.ha tudsz árat is biggyessz és meglátom h mi fog kijönni belőle.
demost egészjo nemozog ugy mitn edig de ezt a pontozást megprobálom