Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Halihóó! '96-os szívlámpásba be lehet tenni a 125-ös lámpáját?
Ja, és az jobb, mint az 50-esé? Mert én este alig látok valamit!
fórumba nem tudod.mér akarnád betenni?
Te hogyan tudom a hírdetésemet a fórumba is betenni?Mert az apróba már beraktam.
akkor asszem még várnom kell 1 kicsit h kinézzek bármit is.
Nem hiszem,hogy le lehet.
Attol függ ,hogy mit akarsz cserélni!
te gedeon Red Baronnál nem lehet olyat h 1 évre előre lefoglalom a mocit?
na ezt jó tudni! fúú viszont akkor abban tundál segíteni hogy mi mindent kéne vennem a motothoz? Azt tudom hogy a dugó 12000ft.
Nem erősitett főtengelykell hanem erősebb hajtókar!A főtengelyed elvileg elbirja a 125-ös hengert is.
háát viszont hameg öszejön a pénzem a polini hengerre ahhoz mindeképp kell erősebb főtengely. gyárit nem bírja el. azér gondoltam hogy akkor legalább ez legyen meg.
háát viszont hameg öszejön a pénzem a polini hengerre ahhoz mindeképp kell erősebb főtengely. gyárit nem bírja el. azér gondoltam hogy akkor legalább ez legyen meg.
Szerintem felesleges 24-ért főtengely az simán javitható! Kb.11000 ft bol.A + költség még a javittási díj.
nemtudom mer akkor inkább úgy vagyok hogy nem veszek rá kipuff rendszert hanem abban az árban majdnem meglehet csinálni a motort. Top főtengelyt néztem 24000ér azthiszem. csapágyak hozzá 5000ft körül lehet, dugatyú aszem 12000, timítések olyan 5000. ezen fellül mien költség lehet még?
Hát ha a halytókar elszáll és beleszánt a hengerbe akkor azmár nemfurható és új hengerszett ami nem olcsó!Egy új hajtókar nálunk 8250ft egy felső tügörgő 1200 egy csapszeg kb 1500 a főtengely felujittás 2000ft szerintem nemsok egy 30000ft hengerrel szemben + főtengely felujittás.
Ha a főt. csapágyad csörög akkor minél hamarabb kikell cserélni mert hatalmas kárt tud okozni egy eltévett golyó amelett,hogy a főt.is széttverheti.
Hát ha beáll a hajtókar, akkor kieshet a tűgörgő, ami összeveri a hengert, dugót, hengerfejet stb....és ha marad törmelék a főtengelynek se tesz jót!
igazából a szerelő szerint akinél volt nem a főtengely csapágy van kikopva mer az nem kotyog hanem a hajtókar. Az ha esetleg menet közbe menne el nagy kárt nemtud csinálni nem max a dugó megy szét. nem?
Hát nálad ezt nemállittanám mert nemhalottam ,hogy milyen csörgés.Az sokmindentöl lehet dhfear-nál biztossan tudom mert már javitottam a blokját és akkor mondtam neki,hogy szar a főt. csapágya cserélni kell.Pont most vásároltunkbe majdnem mindent.Hétvégén műtét!
csörgés nálatok magas hang? mert az enyém inkább zörög..de lehet csörög, tügörgöm az KO az biztos de csapágyakra is ráférne egy felújítás(holott kb 19ezer km ota zörög igy most megvan bnen 22000)
azért kéne vmi rendszám..meg mondjuk egy lábtarto
kapaszkodo sávon 70
ja bocsi lehet mégis 60
én úgy tudom minimum 70km/h.a 60 nagyon kevés lenne ottópályán
Nagy motornak minimum 60km/h kell tudnia, mert ennyivel lehet minimum menni autópályán. Ebbe elvileg sok 50ccm-es motor belefér. Gondolom azért elég életveszélyes lenne egy kis pályázás két személlyel.

Tuji
Valószínűleg a porlasztó fűtő csövei.

Tuji