hát lehet h nemvolt jó ötlet most elmenni...:S hogy sikerült amúgy? Continental Contitwist sport sm r17.hu-n tudsz venni, én is ezeket fogom megvenni, amint összejön rá a pénz:)
vidi mindjárt fenntvan. véletlenül fejjel lefele fogtam telót. na. ahol elveszem a kezem ugyis látszik ott huzom rászivatót és ha nem is látod de hallod h ugrik. a váltást nem kritizálni... kuplung nélkül történt. máshogy nemtudtam meggggoldani
Végül is nemrossz a motoroil sem de azért én javasolnék valami álltalános hejtómű olajat pl 10V20-as stb sima kocsiba valót.Kismotorba simon babetta stb én is moci olajat rakok de ilyen fordulatu váltónál már veszíthet a viszkoból (kenés nélkül kicsuszhat a fogaskerekek közül.
Akkor baszottsok levegőt kap a motorod és rohattkevés benzint!Akkor viszont nemehet 9l/100km ahogy írtad illetve ha mégis akkor főtengely szimeringes,de ezek ellenére sem hiszem el hogy szivatóval jobb!Ez baromság!Az tévhit ,hogy több benzintöl jobban megy vaze levegőkell a mocinak levegő!Ha futsz neked is levegőkell nem víz csak utánna!Rakhatsz fel videót nembizonyitt semmit ezt akkor honném el ha ráülnék,de még akkor is lenne fentartásom.Mellesleg szeretnéd ha tiedlenne a mocim lehet hogy nem olyan csillivilli mint a tied nem éles idomok vannak rajta és 300000 el kevsebbet ér ,de keresztben megeszi a tied!
pedig ha lennénk egy páran akkor leugranék szívesen győrbe 9.-én
itt leirnak mindent a motorról
inkább motul vagy valvoline v bármi de én agipot semmi pénzér nem raknék bele