Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kurva gyenge a géped:S mindenképp nagyobb kereket előre.. mi van rajta tuning?
emberek ma végre kb 2hónap szopás után be tudtam hangolni a karbit normálisan egy valamire rájöttem sportlégyszűrőt venni semmi értelme csak a szopás van vele. Na lényeg ami lényeg szépet nyújtottam ma márcsak a dobomat kellene rendbehozatni de ígyis igen fain!
kurva kiváncsivagyok
najó
még ma
hát a hangja sztem is nagyon szar:/ mi 1hónapja csináltunk az enyéámre egy házi hátsódobot, 3lamella van benne, és hozzáértő ember csinálta:) holnap teszek fel róla 1 vidit
Csá, nekem van Dunlop gumim, ha érdekel...teljesen új. írj a mailcímemre és küldök képet meg árat
senki nem fogja.. beton ez a szar.
Üdv mindenkinek a segítségeteket szeretném kérni!Rs 50-es motoromba a bal oldali teleszkóp ereszt-ezt biztosan tudom hogy sérült a szimering.Szimeringet kéne cserélnem a kérdés a következő mekkora méretű szimering szükséges a motorba 94 es és mijen teleszkóp olajjat töltsek bele!Köszönöm a választ előre üdv:Zsolt
ahoj mindenki
tudom, írtam h gyári... de azért remélem elviszi vki...:P
ez a gyári attól probálok énis megszabadulni bocs..
15re gondoltam, első+hátsó. ittvan két kép a gumikról
gyári Vee Rubber gumik, 100/80 és 130/70. kopásjelzőnél 5-6mm-es a profilmélység, eddig 2600km-ert mentem velük, és nemszoktam gumitégetni, meg satuzni:)
üdvnéktek
ok.sok sikert az Audikhoz.csövi
Na én elköszönök mert megyek gályázni csak holnap délelött leszek.
Kijavítottam te kis kukacoskodó!
Hupsz tényleg.Nembaj így igyedi
akkor itt is javítsd ki a nevedet.hiányzik 1 'G'
Oksa nézem.
na elküldtem 1 mintát a mailedre
Ja-ja azt nemtudtam hogyan írják én Hiros ként ismertem.Akkor ez jólesz!kimondva jónév.