Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

kérlek segítsetek most kapotta kicsim 72 hengert és 21 karbit nem tudom belőni mikor gázt adok lehörög
ha minden jól megy akkor nálunk még téli tárolásra is lesz alkalmas hely.de amíg hozzád nem férnek be addig itt is elállnak.nemsokára kezdem a nagymocit
Helló!Remélem tényleg lessz majd valami ezzel a műhely dologgal mert már tettem lépéseket a szerelendő mocik tárolásával kapcsolatban!
szeva papám!
Jóóóóóóóóóóóóóóóóóreggelt srác!
Hát a videó alapján ahogy pörgetted nagyonsok az üresjárat mikor csak recseg és nempörög fel.Nagyon vastag a síbertűd és rövid az utja.
Ha li!Mivel úgy is szétkell szedned a szimering méretet megtudod ha kintvan és elballagsz vele a szimering boltba vagy rendelsz RS-hez telószimeringet a szaküzletben ,de szerintem ez a drágább.Az olajat in mocisboltban tudod megvenni rengeteg féle fajta van most márkákat nemtudok és nem is akarok felsorolni de sportmotorba valot vegyél ne kroszba és közutit ne pályát ,de ezt a boltban úgyis tudják.Viszont ha tudod az olajmenyiséget azt elárulhatod nekem is!Mert azt meg énnem tudom.
te 'belagergo' nincs meg neked teljesbe a 3D Kit Builder?
úgy vettem a motort hogy 80as henger van rajta mer télleg kuirva jól ment. de szerintem nem. na mind1. egyszer lesz még bent polini:P ha másnem a kövi tulajánál
nem emlékszem rá.neked van 70es hengered ugye?vagy csak akartál azt?
- ez a beállításra vonatkozott.csak azér írtam mert úgy hallottam h nem érdemes.
akk marad a szivacs az első vidit én is úgy csináltam
ok.csak mondtam h nekem úgy látszik.még nem mentem vele.nem láttam élőben uh nem fikázásképp írtam.egyszer majd átugorhatnál.csinálnánk 1 RS50 találkozót.aki akar jöhet
nem lehet mert sülyesztett csavarunk van a tankban van bennt fél centi mélyen
én irtam
vagy pedig gondolom új rs en is van a tankon elől egy csavar. Keres egy viszonylag erős fémlapot kb 1 cm széles és a két végén fúrj 1-1 lyukat és hajlítsd be a végét derékszögbe és az egyik lyukon átcsavarod a tanklefogatót a másikra meg a fényképőező vagy kamera kell amiknek általaba szokott lenni egy menet az aljába pl. ha állványra teszed. Remélem érthetően írtam leXD
max holnap:P
valaki irta h szigetelőszalaggal egy szivacsot raksz a tankra és arra rá a kamerát várjuk a vidit!
ha sikerül vhogy feltenni a kamerát akkor majd csinálok:D
csinálj egy on-boardot és akkor többet és jobban látunk!
és egy 50méteres szakaszon nemtom h mennyire lehetne felgyorsulni..:D
sztem nem gyenge, egyébként nemakartam tépni a gázt, teljesen gyári, 13as lánckerék, meg folytások vannak kiszedve
ki akarom herélni majd. csak még nemvolt időm nekiállni meg lakatossal se beszéltem még szal para. pedig olyan jól felvilágosítottak itt már páran szal kösz a segítséget így utólag is!
így elindulás alapján nagyon gyenge moci.

időben.szerintem mondták már h alap 50eshez felesleges a sportszűrő mert túl sok levegőt fog kapni a moci.ki akarod herélni?vagy már szétvágtad?