az első gumi az 100/80 :P a gyári adatoknál énis 110/80at olvastam, ebben a hitben is voltam gumikeresés közben, aztán láttam h elől csak 100/80 van...
Figyu gergo minek beszéledle az hogy te nemmersz elindulni attol még mást nemkéne lebeszélni.Melesleg az elöbb max 90 volt a mocid vége mostmeg 100 te semtudod mitmondasz.
Én is 80-90 el utazok mindenhova bőven elég!Az autók is csak 90 el mehetnének!Különben segédmocival max 40 km/h a kressz szerint mindenhol!Engem is ugy világosítottak fel!Figyu én voltam már Pesten Esztergomban Veszprémben nincs gond!
Sziasztok .Egy kis segitség kellene.vettem a lányomnak ballagásra egy 2005ös rs-t van rajta egy kis csinálnivaló .érdekelne hogy ki milyen és mekkora gumival megy elöl hátul illetve hogy a váltóba milyen olaj az előirás vagy mi a jó kinek mi a tapasztalata köszi.
namert mennyivel tudsz menni utazoba? és még az utazo is erős kifejezés max 70... én most ennyi lofasz tuningal utazóm 90es... és igy nem nyomnak le ésmég odais tudok lépni ha kell 100ig ..fölötte kékhalál..
Gumik hátul: 130/70 - 17