Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igy az éteren keresztül nincs több ötletem álló hejzetben a hangja szépvolt és 90% -ig egyenletes is Passsz!De a képek szépek.Majd dhfearral egyszer leugrunk Sopronba és megnézzük bár örülnénk ha 9.én leugranál a mocis talira.
mentem vagy 50el 800kmen
Akkó ezt így nemtudom ,de szerintem az biztos hogy nem enyi van benne!Vagy ha igen akkor ellett kurva a bejáratás.
ötlet?
rosszabb volt előtte... mielőtt kiszedtem . http://www.youtube.com/watch?v... nézzétek megg!
A vég a teljesitményen olyan sokat nem oszt nem szoroz inkább csak a hangon de ha a rezid fulra kivan herélve semmi folytás akkor az a baj az egyiket mindig bentkell hagyni renszerint a hátsót.
végsport. rezi gyári full nyitott
Ja és mégvalami az égő biztosjó?Nem hülyének nézlek csak gondoltam megkérdem mert a refi az másik égő.A hátsó világitt?
Ezalatt mit értessz a vég sport vagy a rezid ,esetleg mindkettő?
A biztosittékot megnézted?Lehet fesz szabályzó is de kikéne mérni a töltésed ha 11-13volt között van alapjáraton akkor jó!A fesz szabályzót úgytudod megnézni .hogy jó-e hogy fordulaton nagyon megugrik a töltés vagy abszolult nincs.
sport dobom van...
Nem hinném ,hogy a dobod bár üresjáratban minden máshogy viselkedik mint terhelésen.Lehet hogy tényleg csak beállittás!Bár ha nincs herélve a dob bezavarhat az is .
Biztos, h tekercsől is megy mert a múltkor szar volt az akksi ki lett véve betoltam a mocit és volt világításom. Ez egyik napról a másikra elromlott, mert pár nappal később ugyanígy beindítottam és semmi világítás nincs. Ja de egy van fényszórót tudok kapcsolni akksi nélkül is most is. Fesszabályzóval vagy valami mással nem lehet gond?
- +
ezzel nemigazán válaszoltál
Persze én 50-est vettem kosárban és én csináltammeg.A hivatalos neve Diablo Pályareplika 2000 évj..Ezeket kifejezetten pályákra készültek mert az olaszoknál komoly 50-es versenyek vannak.Nekem a felyidomom is más és a tankom is kerekebb sőtt a peximet is máshogy kell felraknom.
off. mért 50est vettél?
4.ig 11500ig 2 személlyel 5 már 100002 személy 6 egyszemély 9000
Jaj gyerekek végre bebizonyosodott ,hogy az én mocim tényleg 2000es PÁLYA REPLIKA mert nincs a listán Én meg azthittem kamuzott az elöző tulaj.
Na meghalgattam töbször is.Őszintén szolva nagyobb bibit nemhallok rajta üresjáratban viszonylag szépen felpörgött bár az alján kicsit dadog.Az lehet a levegötöl is.Ha jolláttam a számokat 11 ig kipörgetted sott kb.6000 töl jol megindult az órád.gondolom terhelésen 6.ban nem pörög ki ,vagy egyik sebességben sem?
ottvan
Majd dobd be a fórumba ha fenlessz!
Ha 98-as akkor elvileg 105-110-et kell tudnia.Elvileg!
gedeon. én nemtudom. vidi mindjárt fent lesz márcsak moderátornak kell elfogadnia.