nemtom sztem valami gány volt vele.valami nem zárt rendesen vagy a fasztuggya de húzogatta a gázt alul megfolyt ki a víz.az enyémen nincs is aprilia matrica .csak a Racing van meg oldalt.meg hátul a faroknál a gyári meg elöl a gyári matrica
Azon is csak az Aprilia felirat volt az alján!Járatva engedte ki belőle a vizet?Eltörném mind a 2 kezét ezt az enyémmel csinálná!Ott a vizpumpa alján a leeresztő azon kifolyik az utolsó csepp is.
nem lehet midnenki egyforma .reméljük az volt az utolsó felkenődése.szeretettel várjuk őt is a kis közösségünkbe ha bármi probléma van csak írj.széles utat
és a többi matrica is rajta volt?mer ami itt vannak képek azon még rajta van minden de mint láthattad élőben már levakartam nagy részét.asszem én is olyat láttam city bike-éknál mint az enyém.a csávó járatta és foylt ki belőle a víz.
Igen !Mocis maca,nem benzintyuk !
Sikerült "megmérgeznem" a motorozás szeretetével ....Képzeld a nejem mit szól..........10éves korában kapott egy babettát majd levizsgázott m kategóriára és kapott egy simsont persze azt is mindig "kucsoltam" neki majd volt egy red rose-ja ami nekem nagyon tetszett de neki a gyorsaságik tetszettek ,igy kapott egy rs-t.Jó kis gép meg szépek is csak nekem a shoperok jönnek be! .
A lányomnak van egy fényképe ahol a müanyag motorjával éppen felkenődik a falra ,tökéletes exponálás.Majd azt felteszem a képeim közé!Már ott kialakult valami benne a motorozás felé!
az enyém mint mondtam 19es karbi (setup by gedeon82) annyi a tuning az enyémen h 13as lánckerék fel lett dobva előre és így kb 110 körül mozog.pontosan nem tudom mert spirálom sincs ami mérvadó lenne.
Ezt igy nemtudom megmondani nem ismerem a mocid felszerelését és nem is hallottam.dhfer-nak egy kis jó karbi beállittás egy 13-as első lánckerék és 110-115km/h ja az övé gyári 50ccm.
Sikerült "megmérgeznem" a motorozás szeretetével ....Képzeld a nejem mit szól..........10éves korában kapott egy babettát majd levizsgázott m kategóriára és kapott egy simsont persze azt is mindig "kucsoltam" neki majd volt egy red rose-ja ami nekem nagyon tetszett de neki a gyorsaságik tetszettek ,igy kapott egy rs-t.Jó kis gép meg szépek is csak nekem a shoperok jönnek be! .
A lányomnak van egy fényképe ahol a müanyag motorjával éppen felkenődik a falra ,tökéletes exponálás.Majd azt felteszem a képeim közé!Már ott kialakult valami benne a motorozás felé!
Üdv