Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a Heroes azt jelenti Hősök
Úgy emlékeztem ,hogy az oldalidomon azvan.
nemtom sztem valami gány volt vele.valami nem zárt rendesen vagy a fasztuggya de húzogatta a gázt alul megfolyt ki a víz.az enyémen nincs is aprilia matrica .csak a Racing van meg oldalt.meg hátul a faroknál a gyári meg elöl a gyári matrica
Azon is csak az Aprilia felirat volt az alján!Járatva engedte ki belőle a vizet?Eltörném mind a 2 kezét ezt az enyémmel csinálná!Ott a vizpumpa alján a leeresztő azon kifolyik az utolsó csepp is.
nem lehet midnenki egyforma .reméljük az volt az utolsó felkenődése.szeretettel várjuk őt is a kis közösségünkbe ha bármi probléma van csak írj.széles utat
és a többi matrica is rajta volt?mer ami itt vannak képek azon még rajta van minden de mint láthattad élőben már levakartam nagy részét.asszem én is olyat láttam city bike-éknál mint az enyém.a csávó járatta és foylt ki belőle a víz.
Pedig tök úgy nézett ki mint a tied a hátsó űlés piros és még a matrica is ugyan ott volt.Mongyuk a ruhát nemfigyeltem.
Igen !Mocis maca,nem benzintyuk !
Sikerült "megmérgeznem" a motorozás szeretetével ....Képzeld a nejem mit szól..........10éves korában kapott egy babettát majd levizsgázott m kategóriára és kapott egy simsont persze azt is mindig "kucsoltam" neki majd volt egy red rose-ja ami nekem nagyon tetszett de neki a gyorsaságik tetszettek ,igy kapott egy rs-t.Jó kis gép meg szépek is csak nekem a shoperok jönnek be! .
A lányomnak van egy fényképe ahol a müanyag motorjával éppen felkenődik a falra ,tökéletes exponálás.Majd azt felteszem a képeim közé!Már ott kialakult valami benne a motorozás felé!
hát akkor max egyszer elkerülsz errefelé aztán segítünk.
most joéjt de hnap elolvasoma válaszokat. kösz
Üdv
am meg amióta nem fényezem mindegy. azóta 10 éve nem csinál iylen munkát
általába ha leállítom és elindítom akkor.ma nem is ültem rá a motorra uh az valaki más volt.láttam már ott szerelni 1 RS-t az udvarba.
de igen de nem érdekli.
ja plexi sem ártana de majd az is lessz! Ó holnap délelött vagy mert most sajna kikell szálnom mert a famili már lefeküdt.
barátnőm faterja is az.de mégsem ért a motorokhoz mert soha nem érdekelték az ilyen dolgok.
Azt a mocit látnikéne és hallani igy nemtudom!De faterod autószerelő nem?
na ja.szembeszéllel mi?azt tegyük mán hozzá h plexi nélkül
annyira emléxem h neki 70es henger van rajta
Attol függ most mekkora van fent.
105 full tuning 15 elől hátul gyári 70airsal alu sport szűrő 19karbi
az enyém mint mondtam 19es karbi (setup by gedeon82) annyi a tuning az enyémen h 13as lánckerék fel lett dobva előre és így kb 110 körül mozog.pontosan nem tudom mert spirálom sincs ami mérvadó lenne.
nemtudom mi lesz... de már be kéne karburálni
9500
Ezt igy nemtudom megmondani nem ismerem a mocid felszerelését és nem is hallottam.dhfer-nak egy kis jó karbi beállittás egy 13-as első lánckerék és 110-115km/h ja az övé gyári 50ccm.
mekkora fordulaton megy annyit?