Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

milyen minőség? márka méret gyári? profilmélyéget mond. mennyiért?
én egy 17,5en gondolkoztam annál nagyobbat nem akarok. Szted hozna vmit az is?
Az 50 ccm mocikon a jól beállitott 19es karbi sokat dobhat de nagyobb az szerintem tök felesleges.
nemértem mi a kurva anyámat csináljak géppel h menjen... 85-90et ment ma szélben...
gyári karbi 19esre cserélése mit dob a gépezeten?
Az enyém a végére a polli 20-as karbival 130 ha hosszú a szakasz de azt viszi szembeszélben is ,de az enyém 80 ccm neked az 50 -es re bőven elég a 19 es karbi max 105-ös fő fuvokával 50-es levegővel.Az tévhit ,hogy nagyobb karbival jobban megy!A nagyobb lehet meg is folytja a sok benzinnel.
Ahan 50es pogialli replica. Tied mennyit megy végre?
használt 19es karbit lehet tudok szerezni....
Ennek örülök akkor hajrá, a kis csajnak széles utat!Mocis maca ennek örülök.Nekem még nincs ilyen gondom az én lányomnak még műanyag motorja van!
Csak hidegen csinálja vagy melegen is?Egyébként akartam mondani hogy nemártana megnézni a mocid mert mikor motoroztunk hallottam fura hangokat a blokodból de csak mikor laitottál a lámpánál de azt nemláttam ,hogy behúzott kuplungal gurultál-e.Tényleg nemtéged láttalak ma 16:30 körül a City Bikénél az AGGip kuttalszemben elmenni?
azt hittem a kiscsajról teszel fel pár képet
gratulálok h sikerült megoldani .de ugye őt is felküldöd ide sportmotorra h minél többen legyünk.elvégre már neki is RS-e van
Szia!
Sikerült összerakni! Tényleg a hézagolót tettem rossz helyre,a "kukactengely" végére a váltókar tengelye helyett! .Elég volt ennyi hogy megszoruljon és kiidegeljen! Mérete pont egyforma és az tévesztett meg!
Na mindegy az a lényeg,hogy sikerült!A kiscsajnak is fülig ért a szája! Felrakok egy képet róla hátha ez segit másnak nehogy igy járjon! Mégegyszer köszi a segitséget!
Széles utat mindenkinek!
majd megpróbálom.de biztos h csak állítani kell mert zsír új váltóolaj van benne.meg csak 1esbe csinálja.pl ha felpörgetem és úgy teszem 1be akkor néha darál is.nem hiszem h szétment volna valami.csak nem emel ki rendesen.köszi a segítséget
ha sima 50esed van akkor a 19 is bőven megteszi.nekem is az van fent és teljesen jól működik.szakértő szerint csak kicsi a fúvókám.
Nem emel ki a kuplungod! Próbáld meg beállítani fent, ha nem jó, akkor lent! Ha akkor sem jó, akkor cserélj váltóolajat! Ha akkor se lesz jó, akkor nagyobb gond van, akkor szerelővel nézesd meg, hogy mi ment szét a kuplungodban!
HALI... SZERINTETEK RS50re 19-vagy 21es karbit érdemesebb rátenni? elég a 19es vagy 21es el jobban megy....
Most 16-os van rajta.
Talma egész jól ment:)
te gedeon egyébként mitől van az h nem fog teljesen a kuplungom?pl ha állóhelyben vagyok és berakom akkor néha érzek apró rángásokat mert 1esbe van
igen-igen, sm gumi. Bence*rs ajánlotta, hát remélem megéri az árát és ha jó, akkor a régi gumit eladom. sőt, nemkell valakinek? 2600km van benne, ha van érdeklődő, megtom mondani a profilmélységet is.
supermoto gumit? aztán majd írd ám meg h milyen a gumi
na de mikor? .ja nemtom mit ártunk mi ott bárkinek is?az autókat télleg nem engedném be.de például ha valaki gyakorolni szeretne v képezni magát az nemtudom mér baj.amikor meg baleset van akkor meg "hülyegyerek minek vett olyan motort még vezetni sem tudja"
Continental ContiTwist sport sm :D a motorgumik topikban ajánlották. szállítással együtt 25ezerből jön ki(első+hátsó)
kész:D kösz
Figyu 13:00 kor vegyél fel újra a Skype -ra és megbeszéljük!Mert elkurtam a partner listám ,de most kajázok. Oksa?
de nem keményedik akkor?
Majd még úgyis kinézünk baszák meg a jardok!
A munkahengered tetején (vagy oldalán)lenie kell egy fura csavarnak kis csöcs van a tetején.Na az a légtelenittő csavar a fékkarral pumpálsz párat 10-15 majd behúzva tartod majd fellazíttod ezt a csavart prüszkölnie kell a levegőt vagy olajat eközben beesik a fékkar.Majd elzárod a csavart és megint pumpálsz ismét behúzvatartod és megint megnyitod a csavart.Ezt addig ismételed amig a csavarbol folyamattosan nemjön az olaj.közben figyeld a tartályt nehogy minimum szint alá menjen a fékolaj.Ha fojamatossan jön az olaj nem prüszköl akkor behúzva tartod a kart és elzárod a csavart majd a karral felpumpálod a féket míg kemény nem lessz!(A légtelenittőn elvileg van egy porvédő gumikupak azt vedd elötte le! )De egyébként ha jólcseréltél betétet akkor nemkell légtelenitteni de azért csináld csak meg biztos ami biztos!