és kurvára nem kell CO val... aki ért hozzá bepontozza villannyal is. apám egyik munkása hegesztő és ő behuzta nekem rendesen. csak ne barkácsolj. mit tudod/nbemtudod én most csináltam meg enyémet 2 hete
Most 1 fotó kedvéért nemfogom levenni e rezimet ,de ha leteszed a dobot magad elé.van a leömlőd és a könyök.A könyök ahol becsatlakozik a rezonátor dobba atol hétrefelle kb 8-20cm ig vágd fel a dob belső felét leszbenne 1 cső ami televan ilyen genya kis fémszürökkel na azt a kis genyát csabdle a cső végéről kb 7-9cm hisszan aztán a kivágott burkolati elemet vissza varjátok de csak is CÉÓ val vilanyal nemnagyon érdemes mert a dob hőálló lemez.Aztán ilyen hangjalesz ,de igymegy tőle !Nem ám nemveszélyes a hang csak kicsit pattogóssabb lesz ,de ha tudnál képet küldeni a dobodról pontossabb leírást tudok adni.
én ugy csináltam
hogy ahol van a hegesztés amugy is ott milis koronggal szétvégtam
és kiszedtem utána meg hegesztettem. másik megoldás vágsz bele egy négyzetet aminek az egyik oldalát nem vágod ki és ívhegesztővel kiolvasztod azt ami bennevan. első jobb megoldás. szétvágod és összehegeszted.
és ha csak lánckereket cserélek 12röl 14-re az érhet valamit? v tulságosan vesztene a gyorsuláson?
(prá oldallal arréb olvastam h 12-13ra váltással 90röl 100ra lehet növelni a végseb-et de nemtom h ugyis van-e meg megéri)
végdobokat már nézegettem neten, kiherélés is megoldhato csak attol féltem h esetleg nem tenne jót a blokknak
csak 2008hoz találtam adatot erről
hogy ahol van a hegesztés amugy is ott milis koronggal szétvégtam
és kiszedtem utána meg hegesztettem. másik megoldás vágsz bele egy négyzetet aminek az egyik oldalát nem vágod ki és ívhegesztővel kiolvasztod azt ami bennevan. első jobb megoldás. szétvágod és összehegeszted.
de undorito hangja lesz. vegyél egy végdobot 13700 giannelli nekem is azvan és kiváló
és enyém '08 as
(prá oldallal arréb olvastam h 12-13ra váltással 90röl 100ra lehet növelni a végseb-et de nemtom h ugyis van-e meg megéri)
végdobokat már nézegettem neten, kiherélés is megoldhato csak attol féltem h esetleg nem tenne jót a blokknak