Most nem emlékszem ,hogy az rs sek vázában mikorvolt tipus váltás ,de ha joltudom a 95-ös évjártnak hátul csak 1 villája van nem 2 ha ez ígyvan akkor felejzsd el a 125-ös blokot beletenni mert nembírja el a duplavillás mint a 98-as évjárattol felfele akkor belemegy sött a fékek is birják de a rezi felfogatást átkell variálni és az első burkolatot is vágnodkell mert beleér a 25 leőmlöje.Ja és a km órát is mert az ötvenesét széttekeri egyébként mehet.Feltéve ha ven karbi a blokhoz!
Ha nincs lentkerék lehuzatód akkor is pofon egyszerü.A lépések a következők:A felfogató anyát tekerd ki félig ezt közepes erővel üzsd meg kalapácsal párszor (de vigyázz,hogy az anyát ne peremezd fel) azért kell megütni ,hogy a tengej ék meginduljon.Ezután vedd le az anyát és az öninditót az pont a lendkerék alatt van a képen is látszik két inbusz csavar fogja fel és egy a tuloldalrol.Ha lentvan az öninditó akkor a motor jobb oldalárol egy hosszú krovaszárral és kalapácsal kezd el közepes erővel ütni a lentkerák kilátszó peremét (ha jobb oldalról benézel az önindittó helyére látod a lentkerék fogas koszorúját na azt) 2-3 ütsz és fordittasz a lendkeréken egy kb 5cm megint 2-3 ütés és megint fordittás és ezt folytatod amig le nem ugrik (lefog) csak türelem mert lehet ,hogy rávan rohadva!
ez kb olyan mint hogy van 1 ladám és lamborghini motort akarok beletenni mert az is benzinnel megy és váltós...sokmindentől függ h bele tudod e tenni pl.:felfogatás,hely,lánckereket szintbehozni,kipufogónak hely...stb.egyik barátom 125ös MZ vázba tett 150es blokkot de az elejét szét kellett vágnia mert nem volt hely a csonknak
valaki megtudná nekem mondani hogy hogy lehet ezt a forgó valamit leszerelni?:D valami speciális szerszám kell hozzá? aki csinált már ilyet kérem segítsen
hali ! lenne egy eladó 50es hengerszett am minarellire nemrég let véve hozzá dugo erős szinte tőkéletes :D mivel szeretnék venni egy 70es hengerszettet (akitud lécci jelezze msn vagy e-mail)a hengerszettér egy 15 öt kérek ,meg van egy delorto PHGB15.15 malossi szivocsonkal ez is fullrajo csak 21 eset veszek:D ezér 12öt kérek..meg van egy gyári kipufogom AM blokra azis teljesen jo azér egy 8 as elég:P meg ha tudd valaki valami fasza sportcsővet af1 europárol van szo akkor az érdekelne msn:santa09@hotmail.com elöre is köszönöm:D:)
Hátha van akit érdekel:P
Hali!
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy az RS 50esembe be tudnek pisszirozni egy 125ccm motorblokkot?! Esetleg ha csinalt mar ilyet valaki....
Az en tuning eroforrasom elfaradt, gondoltam igy oldanam meg
Elore is koszi
hát reménykedem benne h neked a kipufogó felfogatásodnál még megvan a helye a lábtartónak...igazából ugyan olyan mint az a vas amit látsz csak arra még fel van téve a kipufogó...na találtam 1 képet
aprilia bontó
nekem ezt az oldalt mutatták amikor kérdeztem de biztos van még csomó...meg ha körülnézel itt sportmotoron vagy használtmotor.hu-n akkor vannak olyan hirdetések ahol alkatrészeket tudsz venni.én találtam 2-3 RSt is
A mocid ára attol is függ , hogy alap vagy van rajta valamien tuning henger,kipuf stb. évjárat és a futott km is számít,de olyan 250-270000 körül megpróbálhatod.
amúgy Szentiváni vok
Hátha van akit érdekel:P
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy az RS 50esembe be tudnek pisszirozni egy 125ccm motorblokkot?! Esetleg ha csinalt mar ilyet valaki....
Az en tuning eroforrasom elfaradt, gondoltam igy oldanam meg
Elore is koszi
na akkor ezt még 1x megbeszéljük...rendbe kéne hoznom a motort aztán gurulhatnánk egyet
egy RS-t össze tudnál már rakni?
nekem ezt az oldalt mutatták amikor kérdeztem de biztos van még csomó...meg ha körülnézel itt sportmotoron vagy használtmotor.hu-n akkor vannak olyan hirdetések ahol alkatrészeket tudsz venni.én találtam 2-3 RSt is