meg kell reklamálni h mi itten motort szerelünk.ha gondolod tudok menni segíteni akármit.ha mégse jönne össze Németo.csak a sok macera a céggel meg ilyenek ha hivatalosan akarod.robeszokhoz nem értesz?
Egyébként szerintem megérné egy műhely mert van győrben 1-2 de kismotor szerviz nemsok a City Bike -én kívül egy tuning van a József Attila úton ,de drága mind egy olcsó nem óradíjas mühelyben gondolkodom a szerszámok 90% is megvan jóformán márcsak melók kellenének.
oda se neki.majd beleszeretsz ...hát ha pókember boxert cserél (mondjuk feketére) akkor át lehet festeni
na jó igazából csak unatkoztam.
holnap is csak 18ra megyek dolgozni uh lesz időm alkotni
megérné amúgy mocisüzlet Győrben?mert elég sok van belőle.bár ha tudsz festeni meg minden akkor lehet nem lenne rossz ötlet
Nem lenne roszz különben itt a környéken egy kategória klubb mongyuk 125cm3 ig.Mert a robogósokhoz egyáltalán nem tartozunk a nagyokhoz meg még nem, így a kettő között meg semmi!Legalább is itt győr és környékén.
sehogy.egyrészt nincs itthon mivel lefújni a másik meg h még gondolkodnom kell h hogy nézzen ki de már sejtem.aztán le kell vakarni a régi festék.keresni vkit aki lekeni és kész
készül a második verzió is a gépedből
Minden esetre ügyesvagy nekem nem mennek ezek az informatikai kütyük anet az még megy aztán ennyi!Mindenesetre ha lessz egyszer türelmed szívessen várom az ötleted.
na jó igazából csak unatkoztam.
holnap is csak 18ra megyek dolgozni uh lesz időm alkotni
megérné amúgy mocisüzlet Győrben?mert elég sok van belőle.bár ha tudsz festeni meg minden akkor lehet nem lenne rossz ötlet
na meglett a másik festés is de ezen behalsz
készül a második verzió is a gépedből
kész nincs türelmem
igazából h legyen rajta rajtszám...amúgy amerikai focizom/tam és a mezszámom.a legjobb szám a világon