DuraBlend - Kimagasló védelem nehéz körülmények között
A DuraBlend a fejlett adaléktechnológiának köszönhetően számos előnyt kínál a félszintetikus és az ásványi motorolajokkal szemben. A DuraBlend nagyobb védelmet biztosít a nehéz körülmények között működő motorok számára. Nehéz körülménynek tekintendő a szélsőséges hőmérséklet, a rövidebb napi igénybevétel, a sok városi közlekedés, valamint a magas fordulatszámú hosszú távú vezetés.
* Különleges komponenseiknek köszönhetően nagyobb tartósságot biztosítanak
* Hatékonyabb összetevőik védelmet nyújtanak keményebb körülmények között is
* Nagyobb kopásvédelmet biztosítanak zord körülmények között is
* A kisebb súrlódásnak köszönhetően csökken az üzemanyag-fogyasztás
* Túlteljesítik gyakorlatilag az összes vezető autógyártó teljesítményre vonatkozó követelményeit
igen. csak a castrol-t ajánlják a magas teljesítményü motorokhoz [ jelen esetbe Rs-ekhez ] mert jobb teljesítmény érhető el vele, jobban ég és valamivel a kenése is jobb.
de amúgy nemnagy külömbség van köztük. kenést elvégzi a valvoline is rendesen, max nem mész 110el hanem csak 106al.
DuraBlend Tough vezetőcsoport Formula jött létre egy egyedülálló keveréke prémium szintetikus és hagyományos bázis olaj előrehaladott adalékanyag technológia. It provides increased protection for "tough driving conditions" such as stop and go traffic, frequent trips, hauling, and towing, which place extra stress and demands on your engine. Fokozott védelmet nyújt a "nehéz vezetési körülmények között", mint a stop és megy a forgalom, a gyakori utazások, vontatás, vontatás, és, ami a stressz és a hely különleges követelményeket támaszt a motort.
Better protection against sludge and varnish deposit to keep your engine running cleaner, longer Hatékonyabb védelem iszap és lakk betét, hogy a motor tisztább, hosszabb
Better cold start protection by flowing more quickly and circulating faster through the engine A jobb hidegindítási védelem folyó gyorsabban és gyorsabban keringő keresztül a motor
Greater resistance to oil breakdown at high temperatures for strong wear protection Nagyobb ellenállás az olaj bontás magas hőmérsékleten erős kopás védelem
Helps improve fuel efficiency durability for the life of the oil (applies to 5W30 and 10W30 grades) Segít a tüzelőanyag-hatékonyság javítására tartósság az élet az olaj (érvényes 5W30 és 10W30 besorolású)
Fully compatible with all conventional and leading synthetic motor oils Teljesen kompatibilis az összes hagyományos és vezető szintetikus motorolajok.
castrol :
Tulajdonságai és előnyei
Teljesen szintetikus kétütemű motorolaj
Rendkívül gyors égést tesz lehetővé
A motor teljes teljesítmény potenciálja mindenkor rendelkezésre áll
Keverékes és szivattyús kenési rendszerekben egyaránt használható
Kivételes motor tisztaságot biztosít.
Extrém terheléseken is kifogástalan védelmet nyújt a kopással szemben
Minősítések és jóváhagyások
JASO FD
Castrol Power 1 Racing 2T ilyet szoktam most meg Valvoline DuraBlend Shyntetic Blend 2T et vettem. castrol full szint. ez meg résszszint. most ez jo? '08 rs 70
na akkor már csak azt nem tudom h mi a különbség a 3 évjárat közt?
amúgy az a 98 valami engedély dátum, mondjuk nagyon nem is érdekel de mondjuk az első tulajnál télleg 2002 van írva...hát akkor 2002
egyébként a fékekből hogy lehet megállapítani?
értem én h 2 0 0 2 de ott meg a tank nem stimmel mert azoknak szürke tankjuk van oroszlánmatricával...arra rájöttem h nem 98 mert nézegettem képeket, viszont a 2000 meg 2001el passzol a matricázás nem is tudom h a két évjárat közt mi a különbség.
amúgy télleg benne van az alvázszámba a gyártási év (valahol láttam lebontva h melyik rész mit jelent benne)de hülye vagyok
hátha tudna valaki segiteni aki már találkozott ilyennel a kormányom szinte kezet zsibbasztóan rezgett a blokk rázza be először a kiegyenlitő tengelyre gondoltam hogy nincs jól belőve de az jól van beálitva levettem a kuplundeknit megnéztem és most nemtudom mi lehet esetleg valakinek volt már hasonló?
"az élet az olaj"
kitalálom: netes fordítóprogi?