nekem 12es lánckerekem van elöl azt hiszem az összesnél ez a gyári (nem biztos) de nekem kevés szóval felteszek majd rá egy 13ast.az enyém full alap a 'szakértők' itten azt mondják h az még belefér.a 6odikat városba felejtsd el (6000 alatt nem érzik jól magukat)
Üdv Mindenkinek! '97-es RS 50-en mekkora a gyári lánckerék elől és hátúl? És mekkorát érdemes rá venni. Most 13-as van elől(ez alu polini hengerhez volt, most gyári henger van rajta), de láncszettet szeretnék cserélni. Ezzel nekem most a gyári hengerrel 95-öt ment 9500-as fordulaton, de még nincs normálisan beállítva se a karbim se a gyújtás. Viszont 50 körül elég gáz hatodikban(pedig elvileg utcán gyorsabban nem mehetsz:-)). Még egy kérdés: Ha sebességben van a moci olyan 4-5ezres fordulattól ha húzatom olyan mintha ingadozna a fordulat és "rázza" a motor elejét és a kormányt. De üresben tökéletes a fordulat és menet közben is ha behúzom a kuplungot vagy nem húzom a gázt tökéletesen gurul. Hmm?!
Üdvözlet...
Amit most írok szeintem nem hisitek el, de IGAZ!Az a lényeg, hogy ma kicsit kihuzattuk az RS eket az egyik haverommal a domb előtt... fenn vagyunk a dombon, utánna motorfékkel lefele kb 200métert, utánna ráhúztam és a nyekkenés és közbe leáll a motor... félreállunk és nem tudtam h most mi is van. Nem baj, azért betoltam és BEINDULT!Igaz nem volt alapjárat na mind 1 ... 40 el hazamentem, ott apával szétkaptuk a karbit... összeraktuk és utánna elmentem vele 1 karikára... és Hibátlan most.... Van alapjárat (3000 helyett olyan 1800 körül) pöc röf tolás nincs és van ereje:D szal nem tom mi lehetett....ha valaki tudja az PLS írja meg:DELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
Sziasztok rs 50eshez szeretnék kérni linket hátsó lánckerékhez ha tudtok segteni vagy msn:alyka50@hotmail.com am 2008as a modell és z533as fogszámú kéne 420as láncra
hello srác
megvan még neked ez az RS?nézegettem neten pár napja h lehet érdekelne de aztán meggondoltam magam viszont annyit segíthetnél h a kormány bal oldali kezelőszervei megvannak neked (duda lámpa index konzol)?ha igen tehetnél fel róla nekem képet mert az érdekelne.
Hello. Nekem lenne váltó és fékpedálom is 98-ra. Ha érdekel akkor e-mailban vagy msn-en megbeszélhetjük a dolgot. e-mail/msn:forever374178@freemail.hu. üdv.
halii valaki azt mondja meg nekem hogy lehet olyan, szétvan kopva a dugó. elvan benne menve a gyűrű. viszont attól függetlenül működik a motor, bár néha alig lehet beindítani mer megragad?
Csá mindenkinek lenne 1 kérdésem hogy van egy egy top 8 as 80 ccm es hengerszett ugy h a dugo megvoltszorulva és megkarcolta a hengerfalát megér 12öt? egy dugo 10 hozzá és 3 ezer a furatás és 12 a henger+hengerfej? szerintetek meg éri?
Amit most írok szeintem nem hisitek el, de IGAZ!Az a lényeg, hogy ma kicsit kihuzattuk az RS eket az egyik haverommal a domb előtt... fenn vagyunk a dombon, utánna motorfékkel lefele kb 200métert, utánna ráhúztam és a nyekkenés és közbe leáll a motor... félreállunk és nem tudtam h most mi is van. Nem baj, azért betoltam és BEINDULT!Igaz nem volt alapjárat na mind 1 ... 40 el hazamentem, ott apával szétkaptuk a karbit... összeraktuk és utánna elmentem vele 1 karikára... és Hibátlan most.... Van alapjárat (3000 helyett olyan 1800 körül) pöc röf tolás nincs és van ereje:D szal nem tom mi lehetett....ha valaki tudja az PLS írja meg:DELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
Valakinek nincs eladó feszültség szabályzója rs 50-hez?
megvan még neked ez az RS?nézegettem neten pár napja h lehet érdekelne de aztán meggondoltam magam viszont annyit segíthetnél h a kormány bal oldali kezelőszervei megvannak neked (duda lámpa index konzol)?ha igen tehetnél fel róla nekem képet mert az érdekelne.
azonnal csináltasd meg vagy én váglak nyakon hogy rongálod azt a szegény kis motort
ja és nem tekem kell hanem havernak.
van itt valaki aki ért az elektronyikához?
kinek az RS-ét szerelték ma a győri Aprilia üzletben?