Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

vagy mérd le és hasonlítsd össze a nagyvas.hu-n lévővel (420as láncra JTR23as lánckerék) vagy várd meg 'belagergo'-t neki is 08as van
ööö...megjött az esze ?
nekem 12es lánckerekem van elöl azt hiszem az összesnél ez a gyári (nem biztos) de nekem kevés szóval felteszek majd rá egy 13ast.az enyém full alap a 'szakértők' itten azt mondják h az még belefér.a 6odikat városba felejtsd el (6000 alatt nem érzik jól magukat)
érdekelne, milyen árban van?
Üdv Mindenkinek! '97-es RS 50-en mekkora a gyári lánckerék elől és hátúl? És mekkorát érdemes rá venni. Most 13-as van elől(ez alu polini hengerhez volt, most gyári henger van rajta), de láncszettet szeretnék cserélni. Ezzel nekem most a gyári hengerrel 95-öt ment 9500-as fordulaton, de még nincs normálisan beállítva se a karbim se a gyújtás. Viszont 50 körül elég gáz hatodikban(pedig elvileg utcán gyorsabban nem mehetsz:-)). Még egy kérdés: Ha sebességben van a moci olyan 4-5ezres fordulattól ha húzatom olyan mintha ingadozna a fordulat és "rázza" a motor elejét és a kormányt. De üresben tökéletes a fordulat és menet közben is ha behúzom a kuplungot vagy nem húzom a gázt tökéletesen gurul. Hmm?!
valaki please segitsen
Üdvözlet...
Amit most írok szeintem nem hisitek el, de IGAZ!Az a lényeg, hogy ma kicsit kihuzattuk az RS eket az egyik haverommal a domb előtt... fenn vagyunk a dombon, utánna motorfékkel lefele kb 200métert, utánna ráhúztam és a nyekkenés és közbe leáll a motor... félreállunk és nem tudtam h most mi is van. Nem baj, azért betoltam és BEINDULT!Igaz nem volt alapjárat na mind 1 ... 40 el hazamentem, ott apával szétkaptuk a karbit... összeraktuk és utánna elmentem vele 1 karikára... és Hibátlan most.... Van alapjárat (3000 helyett olyan 1800 körül) pöc röf tolás nincs és van ereje:D szal nem tom mi lehetett....ha valaki tudja az PLS írja meg:DELŐRE IS KÖSZÖNÖM!
hali. akad egy a szekrényben. ha van msn-ed vegyél fel lejjebb megtalálod a címem.hibátlan állapotú ducati energy (asszem ez a neve)
Sziasztok rs 50eshez szeretnék kérni linket hátsó lánckerékhez ha tudtok segteni vagy msn:alyka50@hotmail.com am 2008as a modell és z533as fogszámú kéne 420as láncra
Üdv mindenki!
Valakinek nincs eladó feszültség szabályzója rs 50-hez?
ja meg még annyi érdekelne h mennyi maradt meg a motorból?
hello srác
megvan még neked ez az RS?nézegettem neten pár napja h lehet érdekelne de aztán meggondoltam magam viszont annyit segíthetnél h a kormány bal oldali kezelőszervei megvannak neked (duda lámpa index konzol)?ha igen tehetnél fel róla nekem képet mert az érdekelne.
megragad, de utánna még beindítod és mész vele ? fuh Tesa szeren vagy keményen

azonnal csináltasd meg vagy én váglak nyakon hogy rongálod azt a szegény kis motort
Hello. Nekem lenne váltó és fékpedálom is 98-ra. Ha érdekel akkor e-mailban vagy msn-en megbeszélhetjük a dolgot. e-mail/msn:forever374178@freemail.hu. üdv.
nageci ilyenmotor nekem is kell néha néha megragad de amugy fasza
halii valaki azt mondja meg nekem hogy lehet olyan, szétvan kopva a dugó. elvan benne menve a gyűrű. viszont attól függetlenül működik a motor, bár néha alig lehet beindítani mer megragad?
Helló! Váltó és fékpedált keresek, akinek van eladó az szóljon és megbeszéljük. De inkább a fékpedál a fontosabb.
Csá mindenkinek lenne 1 kérdésem hogy van egy egy top 8 as 80 ccm es hengerszett ugy h a dugo megvoltszorulva és megkarcolta a hengerfalát megér 12öt? egy dugo 10 hozzá és 3 ezer a furatás és 12 a henger+hengerfej? szerintetek meg éri?

ja és nem tekem kell hanem havernak.
Öhöm mégsem érdekel bocsi.
engem érdekel mennyi?
nem érdekel valakit RS 50re hátsó lábtartó?
már bennt is van
hali. megjött az alkatrész(rugóstag hátra)
meghiszem azt.8kor már kinek van kedve ilyenekhez
van itt valaki aki ért az elektronyikához?
kinek az RS-ét szerelték ma a győri Aprilia üzletben?
hát magától fordította, most nem volt kedvem hozzá hogy én írjam át