Sajna olyan oldalt nemtalálsz ahol sok rs cucc van ,de itt a Képes motoron a Teszveszen és a vaterán is találsz az utolsó kettő közül valameiken láttam is a minap tükröt.
működőképes pár karc van a falán de ettől még bőven elmegy amugy a henger tartalék henger volt a régi rsemhez ja és nicasilos henger nem kopik el egyhamar.
egyébként a mocim 99-es évjáratú,44 000 km , 6 sebességes gyári papírokkal ,62 ezres gianelli cső van rajta 120-at tud végre,szal tipp-topp.(Képet már korábban töltöttem fel)Sajnálom,és nemis akarom mindenáron eladni,csak ha szorul a hurok
ezt így nem lehet megmondani
tudni kell mikori mennyit mentél vele milyen állapotban van...stb
sztem 260 körül mennek az RSek...nézd meg más hirdetését.
hali
valaki nem tud rs 50-re jobb oldalra épp tükröt(nem kell új csak ne legyen törött )
Megha valaki tudna mondani olyan oldalt ahol az rs-ekhez sok cucc található azt megköszönném
Üdv.Skyy
Te tudod!De azt tudnod kell,ha az olajhiány miatt ált be akkor a főt. szimering az első ami kikeményedik a hőtöl és a főtengely csapjába rágódik a hajtókar alsó kosara mégha ugy is érzed ,hogy nemlóg az akkor is kapott!Azt minden 2T szakember tudja ,hogy a 2T motor lelke a főtengely és szimeringje és mint hogy írtad nem egyszer áltmeg mert még nyüstölted egy darabig főleg 90-nél akkor min 8000,de inkáb 9000 forgott a mocid!Nem okoskodom azt csinálsz amit akarsz csak jótanács mert így 2szer kell majd szerelned ez 100%!Van egy mondás 1csepp olaj fél lakatos!
nagyvas.hu itt tudsz venni és méretek is hozzá vannak téve.
nos matricát ilyen 8 rugóért tudsz csináltatni [ komplett motorét ] dekorációsnál. viszel 1 képet, megcsinálja progival és a gép kivágja a fóliákat. nem 1 oltári pfú de nagy összeg, de azért nemis olcsó.
nekem a régi rsembe gyári főtengely volt.
az ára egy 10es.
tudni kell mikori mennyit mentél vele milyen állapotban van...stb
sztem 260 körül mennek az RSek...nézd meg más hirdetését.
italmondo
ha tükröt akarsz azt bontóban...mikori RS?mert itt vannak olyanok akiknek lehet h van
Mert el szeretném adni kocsi vétel miatt.
látom te is győri vagy...nem lenne kedved egyszer összefutni?
valaki nem tud rs 50-re jobb oldalra épp tükröt(nem kell új csak ne legyen törött )
Megha valaki tudna mondani olyan oldalt ahol az rs-ekhez sok cucc található azt megköszönném
Üdv.Skyy
nos matricát ilyen 8 rugóért tudsz csináltatni [ komplett motorét ] dekorációsnál. viszel 1 képet, megcsinálja progival és a gép kivágja a fóliákat. nem 1 oltári pfú de nagy összeg, de azért nemis olcsó.
remélem segítettem