jó hát csak érzékeltetni akartam h nem olyan egyszerű a 2 különböző motor összerakása.mint írtam láttam és részt is vettem ilyenben.
most eszembejutott a másik is amikor Simson Schwalbe-ból építettünk krosszmotort (czetka első villa,MZ hátsó teló,valami tank,krosszsárvédő+kormány)viccesen nézett ki de legalább nem ment
Semmi anak magasabb a hőértéke!Tehát hidegebb motorral szarabb tehát ha mongyuk főleg városi mocizásra használod ahol megálsz mész,megálsz akkor ne tedd bele ha közuton használod ahol hosszú km keresztül 10-11000 pörgeted akkor mehet.
hát én ugylátom mert nemtudom hogy mennyi a tank a tankban. érted.... nemtudom hogy a tankom fala a tank fala vagy abban van még egy műanyag vmi.. mert olyan 5-7cm van benne amikor világítani kezd és ha akkora amekkorának látszik akk jo. de nemugy látszik. szal nemtudom. kéne egy rajz róla. régebben vki mutogatgatott ilyet vkinek
RS 50 2002-ben hányas hőértékü gyertya kell?
NGK valamim van esetleg ha tudja vki a pontos tipusszámát leirhatná nincs kedvem levenni tankot meg hasonlo hülyeségek
Elöször hasonlizsd össze egy másikal a hoszát addig ne hajlitgazsd!Egyébként birom az ilyen szervizeseket.Hozzám elég sok gépet hoznak a szakszerviz után mert elkurták! Az elöbb aztírtad hogy a teli tankbol 4.5 liter hiányzik és világitt a piros.Az az még van benne 8.5 liter mész még 50 km és alig lötyög az alján?
2002 körüli
te nem tudsz a tiédről képet mutatni a kipufogós felfogatásodról?