igen énis arra tippeltem. tudom hogy így látatlanba nehéz de akkor hol keressem a problémát? leveszem blokk bal oldalán azt a nagy fogas valamit amit az önindító teker, és alatta lesz a probléma ugye?
Ha elmész mami háza előtt, nem zavarja meg a TV-t! Felesleges bele, 1részt kit érdekel mami tv-je 5másodpercig, a másik, hogy a pipában van gyárilag! Elég bele a sima is tökéletesen!
lenne egy olyan gondom hogy a motorom néha hátrafele megy sebeségbe. nemkell röhögni meg szopatni de kajakra ilyen. azt csinálja hogy tögyög alapjáraton anyit hallok hogy a blokk-durr, megáll a fordulatszámmérő de ugyanúgy megy tovább a motor. beraktam sebességbe erre hátrafele ment
tudom mer voltam már bent 2x-3x rendeltem cuccokat.sztem ha megjönnek amiket kértem akkor rákérdezek a gyertyára.tudnál nekem segíteni átnézni majd a mocimat?
amúgy az enyémen 19es karbi van
A kipu cserélve lett + karbi 17,5 + 50 henger aminek teljes a kipunyílása + nagyobb szívócső. És így 12 fogas kerékkel megy 90-t de 10,5-t pörög és ugyebár 11-től már piros a mérő. Így mi a vélemény?
Én most cseréltem mingyárt megkeresem talán megvan még a régi ,de javaslom rendeldmeg szaküzletbe mert ott jóminőségüt adnak ha naturba veszel egy ilyen méretü SKF csapágyat az még nembiztos ,hogy ilyen fordulatu tengelyhez készült ennek hőt is és fordulatot is birnia kell.A másik ha külön külön veszed meg a csapágyat és a szimeringet nembiztos ,hogy olcsob.A gyári csapágy és szimering készlet 4500-5000ft az üzletekben.Ezekben bentvan mind a két csapágy és szimering.Ha megvan a régim azért elküldöm a méreteket.
Citibike.hu ez agyőri aprilia szaküszlet oldala ott megtalálod az öszes apriliába való gyertyát.Van egy pár.Persze mindenkinek más jön be pl. a beállitások miatt de a leg elterjeteb az NGK javaslom te is cseréldle NGK BR9ES-re főleg ha 1999-2004 közötti a mocid.Nekem voltmárbenne BR10EH ez verseny gyertya piszkosul ment csak az a baj,hogy ez kb 4-500 km bír ki és marha drága a 9-es gyertya 1100ft .
na ja így csinálják a csórók akiknek nincs szintmérőjük
mint pl én is
nem lehet valahogy belerakni valamit mint pl az újba h jelezze ha már kb 2 kmt se tudom tolni mer elfogyott?
és a verseny és sima közt mi a különbség?
BR9ES,BR9EG,B9ES,B9EG?mi az a zavarszűrés ellenállás?versenyt v simát érdemes?
BR9ES (zavarszűrés ellenállással
amúgy az enyémen 19es karbi van
mint pl én is
nem lehet valahogy belerakni valamit mint pl az újba h jelezze ha már kb 2 kmt se tudom tolni mer elfogyott?
az enyémbe amúgy Champion van de lehet lecserélem
aprilia
aprilia 2