Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

elméletileg igen de erről valami szakit kell megkérdezni...úgyhogy légyszi SEGÍTSETEK!...RsDanee-nak
faja...bár elég sok öreg lakik az utcában
és a verseny és sima közt mi a különbség?
igen énis arra tippeltem. tudom hogy így látatlanba nehéz de akkor hol keressem a problémát? leveszem blokk bal oldalán azt a nagy fogas valamit amit az önindító teker, és alatta lesz a probléma ugye?
Ha elmész mami háza előtt, nem zavarja meg a TV-t! Felesleges bele, 1részt kit érdekel mami tv-je 5másodpercig, a másik, hogy a pipában van gyárilag! Elég bele a sima is tökéletesen!
sztem gyújtással van valami gond
(rohadjon ki lemaradt a vége)
BR9ES,BR9EG,B9ES,B9EG?mi az a zavarszűrés ellenállás?versenyt v simát érdemes?
lenne egy olyan gondom hogy a motorom néha hátrafele megy sebeségbe. nemkell röhögni meg szopatni de kajakra ilyen. azt csinálja hogy tögyög alapjáraton anyit hallok hogy a blokk-durr, megáll a fordulatszámmérő de ugyanúgy megy tovább a motor. beraktam sebességbe erre hátrafele ment
na mostan 1 olyan kérdés ötlött agyamba h melyiket érdemes?:
BR9ES (zavarszűrés ellenállással
sosem vagyok elérhető ...kb 2havonta 1x felnézek ki van fent aztán ki is lépek
látom de nemvagy elérhető :D
tudom mer voltam már bent 2x-3x rendeltem cuccokat.sztem ha megjönnek amiket kértem akkor rákérdezek a gyertyára.tudnál nekem segíteni átnézni majd a mocimat?
amúgy az enyémen 19es karbi van
'titisrac' fel vagy véve
Tegyél rá 13 as fogaskereket!Ki viszi a 100 at és szerintem a gyorsulás sem lessz sokkal kisebb.
10.5 fordulaton 90km/h a sebesség?Akkor valami gázvan mert 6. ba anyival kéne menni amenyi a fordulat pl 8000-nél 80km/h
A főtengely csapágy mérete AM6os blokhoz 6303 ha sublerral méred akkor a belső17mm a külső 47mm.
A kipu cserélve lett + karbi 17,5 + 50 henger aminek teljes a kipunyílása + nagyobb szívócső. És így 12 fogas kerékkel megy 90-t de 10,5-t pörög és ugyebár 11-től már piros a mérő. Így mi a vélemény?
Oké köszi!
Én most cseréltem mingyárt megkeresem talán megvan még a régi ,de javaslom rendeldmeg szaküzletbe mert ott jóminőségüt adnak ha naturba veszel egy ilyen méretü SKF csapágyat az még nembiztos ,hogy ilyen fordulatu tengelyhez készült ennek hőt is és fordulatot is birnia kell.A másik ha külön külön veszed meg a csapágyat és a szimeringet nembiztos ,hogy olcsob.A gyári csapágy és szimering készlet 4500-5000ft az üzletekben.Ezekben bentvan mind a két csapágy és szimering.Ha megvan a régim azért elküldöm a méreteket.
Citibike.hu ez agyőri aprilia szaküszlet oldala ott megtalálod az öszes apriliába való gyertyát.Van egy pár.Persze mindenkinek más jön be pl. a beállitások miatt de a leg elterjeteb az NGK javaslom te is cseréldle NGK BR9ES-re főleg ha 1999-2004 közötti a mocid.Nekem voltmárbenne BR10EH ez verseny gyertya piszkosul ment csak az a baj,hogy ez kb 4-500 km bír ki és marha drága a 9-es gyertya 1100ft .
Helló mindenkinek! valaki tudna főtengely csapágy méreteket mondani minarelli am 6 -os motorhoz? (rs50 2002-es) köszönöm előrre is!
dhfear légyszi vegyél fel MSN re. érdekelne valami a mocirol. Titisrac@hotmail.com köszi
óó köszönöm erre rákérdezek
na ja így csinálják a csórók akiknek nincs szintmérőjük
mint pl én is
nem lehet valahogy belerakni valamit mint pl az újba h jelezze ha már kb 2 kmt se tudom tolni mer elfogyott?
nagyvason 8ast írnak bele
az enyémbe amúgy Champion van de lehet lecserélem
kérdezz rá itt
aprilia
aprilia 2