szerintem nyomd tele és durván tudod hogy menyit eszik. mittom én eltudsz menni 1 tankal 250km-t. akkor telenyomod mész vele és kb 200km után újra tele énis így csinálom aztán az enyémen mmég jelző sincs
Olvasd már el mit irtam én az alapvázról beszéltem nem a kaszni felépittésről az tökmindegy a villa hogyanvan hajva vagy csavarva a motor bölcső és lengőkar szilentház ugyan az!
Ha találnál belevaló blokot akkor a tied elbirja mert ugyanaz az alapváz!2000-töl egy alapvázra épulnek.Persze a 250 azmár nem.De egyébként én már ettem meg a 80-as kicsikémmel 125-öst mert a köb cm különbség nemsok .de nekem rövidebb a rökethosszom.
kicsit más téma. elvileg 13 L es a tankom. de! 4.5 litert tankolok bele akkor amikor már jo50 km után is világit "az ajaj kifogyunk haver" lámpám. és amikor belenézek a tankba kb azt látom hogy lötyög még 3 deci az alján. ez hogy van akkor?
igazából ha ti észel használnátok és max 130akat mennétek vele mintha mony 80as lenne is menne anyit szerintem nemlenne anyira gáz. jó a fékek az igaz de most mit vársz attól akinek úgyis 125öse van nekünk meg "csak " 50es:)
hali. én felvetettem ezt a témát rs 125 topicban és leugattak.... hogy ekkora ökörséget még soha.. '08as rsem van és hát bika váz bikafékek. nekem menne?
Azért egy kocsiba a moci cserét ne hasonlitsuk a motorkerékpárhoz.A kocsiban ha belemegy a motor max egy erősitett féltengely szett vagy kardán és difi aztán mehet is mert a kaszni bírja de a te mocidon a hátsó villa a legnagyobb nyomaték hordozó főleg ha az félvilla mint a tied a hátsó futódat ott csak egy 12 csavar fogja össze a szilenteidet széttfogja csavarni.Tudom mert én már raktam össze ilyeneket.
hát én nemtudom hogy mi féle de az rs 125 rotax blokkját semmiképp nemtudnád belerakni mer a másik oldalon van a lánckerék és azér mondtam az nsr-t mer olyat már láttam
Amugy, valaszkent, a Lamborghini sokkal nagyobb atmeroju csavarokat hasznal, mint a LADA, igy keves az az elszant, aki fuzionalni akarja a kettot, de pl tesznek 1200ba 1500 motort, mert lehet!
az en '95osom feloldali lengokaros. En is filoztam, hogy birna-e a terhelest, meg a sebesseget, mert az 50es blokk kicsike, meg temerdek hely latszik lenni.
Amugy koszi a tippeket...
Ha minden smakkol, elmeletben mukodnie kell, nem?
Amugy koszi a tippeket...
Ha minden smakkol, elmeletben mukodnie kell, nem?