Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és mennyivel lehet jobb egy jól belőtt motor?
Akkor 2008 -as RSV-1200 -ast az V motor!
Ezt nemlehet pontossan megmondani be kell melegitteni a mocit és hangután beállittani a cuccot úgy hogy miközben tekergeted a csavarokat fel -fel pörgeted a gépet ha ez nagyábol megvan meghúzod a gázkart hogy folyamatossan pörőgjön min 7-8-9 fordulaton még finomittasz a levegőn ,de mondom ehez fül kell és érzés ,de azthiszem a levegő csavar alap kiindulása az tövig be és 2.5 fordulat vissza a csavaron.Arra vigyázz ,hogy ne szegényedgyen el a keveréked (benzin-levegő).
nemveszek soros 4 hengert.
Képes motor.Teszvesz,Vatera,Használt motor.hu Most hirtelen ezek az oldalak amik eszembe jutottak.
zxr 250 bár írtad h sporton nem akarsz gubbasztani:D
Hy! Valaki nem tudja hogy egy 03as rs-en amin 12es karbi és minden gyári mennyire kell kitekerni a levegőtcsavart h jó legyen?
Ez is fontos kérdés ,de én dhfear kérdésére kérdeztem vissza.A te kérdésedre a válaszom szerintem vegyél egy CBR rr- ert. vagy egy GIKszert vagy egy R-1 est esetleg egy 1.3-as turbós Hajabusát és hazugy a rendőrnek.
valaki tud nekem segiteni alkatrészben (RS50 ÉVJ.:2002) ami kéne kuplung kar km spirál fordulat szám mérö spirál és egy váz rész jobbos és ülés
hogy milyen motort vegyek ami 25kwos
Mi érdekel?
Beszéljünk a hüvely gombárol nem nem ez hülység a hüvely repedésről mindegy akármiröl.
mért vagy otthon?
'gedeon' értesz az elektronikai részéhez is a mocinak?
és akkor én egész nap itthon?elkezdtem barátkozni a hobbielektronikával.
szeretnék unatkozom
akarsz beszélni róla?
nemszeretem a csendet
de igen de nem rakhatom le nagyra jogsit... csak 25Kw ig
40000 km es 50es 2T motort NE VEGYÉL! hülye, már bocs
Köszi Gedeon, én is így vagyok ezzel! Ha elcserélem 1 in 1 akkor még talán a srác jobban is jár... Amúgy az az RS "94-es és 40 000 van benne+ festeni kell. Állítólag nem voltak rajta az oldalidomok és első indexek amikor 1éve vette valakitől. Jah és azt mondta h semmi baja motorikusan, csak gyertyát cserélt mióta hajtja.
azér egy nagyobb sportmotoron már nem kell annyira gubbasztanod... amúgy jó gépek ezek amiket irtál, de te régebben nem mondtál egy olyan h 400ccm alatt nem akarsz használtat venni? (ha nem te voltál akkor nemszoltam)
nekem meg 250es mivel 25kw os jogsit rakhatok A korlátolt... szal vt 250 vagy bandit de még zxr en is gondolkodtam de az nem tetszik...soha többé nem gubbasztok sportmotoron
kapcsold be a hangfalad
Bandit-ot akarsz?
én ha egyszer lesz nagyobb akkor is sportmocit.a kövi kategória nekem majd 600as lesz
[16565] ma 18:19