Ezt nemlehet pontossan megmondani be kell melegitteni a mocit és hangután beállittani a cuccot úgy hogy miközben tekergeted a csavarokat fel -fel pörgeted a gépet ha ez nagyábol megvan meghúzod a gázkart hogy folyamatossan pörőgjön min 7-8-9 fordulaton még finomittasz a levegőn ,de mondom ehez fül kell és érzés ,de azthiszem a levegő csavar alap kiindulása az tövig be és 2.5 fordulat vissza a csavaron.Arra vigyázz ,hogy ne szegényedgyen el a keveréked (benzin-levegő).
Ez is fontos kérdés ,de én dhfear kérdésére kérdeztem vissza.A te kérdésedre a válaszom szerintem vegyél egy CBR rr- ert. vagy egy GIKszert vagy egy R-1 est esetleg egy 1.3-as turbós Hajabusát és hazugy a rendőrnek.
Köszi Gedeon, én is így vagyok ezzel! Ha elcserélem 1 in 1 akkor még talán a srác jobban is jár... Amúgy az az RS "94-es és 40 000 van benne+ festeni kell. Állítólag nem voltak rajta az oldalidomok és első indexek amikor 1éve vette valakitől. Jah és azt mondta h semmi baja motorikusan, csak gyertyát cserélt mióta hajtja.
azér egy nagyobb sportmotoron már nem kell annyira gubbasztanod... amúgy jó gépek ezek amiket irtál, de te régebben nem mondtál egy olyan h 400ccm alatt nem akarsz használtat venni? (ha nem te voltál akkor nemszoltam)
nekem meg 250es mivel 25kw os jogsit rakhatok A korlátolt... szal vt 250 vagy bandit de még zxr en is gondolkodtam de az nem tetszik...soha többé nem gubbasztok sportmotoron
Bandit-ot akarsz?
én ha egyszer lesz nagyobb akkor is sportmocit.a kövi kategória nekem majd 600as lesz