Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát ha engem kérdezel, akkor 50esbe nincs. Egyébként az létezik, hogy ditechbe /aprilia sr/ raktak power szelepet? mert 60 felett jön egy seggberugos érzés, és onnan el kezd rendesen huzni ismét és a hangja is változik kicsit.
sziasztok lenne egy kérdésem egyik haverom vett egy rs 50 et 2000 es évjáratú van abban pówer szelep?
oksa köszi
Nincs! Én zöld dobozos repsol hajtóműolajat raktam raktam minden 2T motoromba, 2ezer volt a 2 db fél literes doboz! Télire 5W35öset rakj bele, de mostmár 10W40es jó bele!
akk a hajtómuolajnál nincs ojan h 2T vagy 4T?
ok!kösz...
Lehagytam! 10W40-es jó bele nyárra, azt rakj bele!
Vénusz étolajat rakj bele. jobban fog tőle pörögni meg gyorsulni is
Hajtóműolajnak én a REPSOL-t ajánlom, nem drága, és tökéletes!
miért?jobb mint a castrol?
de azon belül milyen hajtómuolaj ,kétütemü full szintetikos ?
valaki adjon már egy pontos leirást....!
aro olajat rakjál bele
de F1 van. szarrá áztak :)
most nem F1 van
Valaki letudná irni nekem pontosan a blokkba milyen olajat vegyek?!egyenlőre annyit tok h Castrolt veszek de h milyen kell bele segitsetek lécci!
hey vann it valaki?
azon kivül h nem forrrok frl és több korom jön ki?és tjobb a kipufogás?
hali. és akkor most mi változott?
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Van egy '97-es
RS50-em és szét lett szedve a blokk. Volt főtengelycsapágy csere,
hajtókarcsapágy csere, szimmeringek cserélve... Össze lett rakva, de azóta kidobja a sebességeket és ha fölváltom 6-ig csak nehezen tudok visszaváltani. 4-ig nincs gond, de utána szórakozni kell, h visszamenjen 1-be. Kuplung behúz váltó pöcögtet, kuplung ráenged és így tovább. Szétszedés előtt semmi gond nem volt vele! Mi lehet a probléma?!
airsal hengerszett? menyi lenne?
fúú és nemtudnád nekem megmondani hogy abba a féle rs-be ami nekem van a katalizátor merre lehet?
hello emberek! most szedtem szét egy minarelli am-6 os 1999-es blokkot,nagyon szép hangja volt,semmi csörgés,70 es airsal szett ha valakinek kell alkatrész hívjon!póstázom is! 06304906559
Na ez volt a katalizátor!

Tuji
rezó
te ez a lófasz a kipufogód meik részén volt?
nekem azér kicsit gáz volt a Győr-Pápa útvonalon hazafelé amikor félúton kifogyott a benzin mert azt hittem még Pápán h "persze elmegy ez még addig" aztán a semmi közepén kifogyott a nafta.végülis faterék autóval hoztak bele aztán már Győrbe teletankoltam...de annyira nem volt vicces a dolog be kéne karburálni...na meg előtte szétszedni a geci üresjelző miatt