Hát ha engem kérdezel, akkor 50esbe nincs. Egyébként az létezik, hogy ditechbe /aprilia sr/ raktak power szelepet? mert 60 felett jön egy seggberugos érzés, és onnan el kezd rendesen huzni ismét és a hangja is változik kicsit.
Nincs! Én zöld dobozos repsol hajtóműolajat raktam raktam minden 2T motoromba, 2ezer volt a 2 db fél literes doboz! Télire 5W35öset rakj bele, de mostmár 10W40es jó bele!
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni! Van egy '97-es
RS50-em és szét lett szedve a blokk. Volt főtengelycsapágy csere,
hajtókarcsapágy csere, szimmeringek cserélve... Össze lett rakva, de azóta kidobja a sebességeket és ha fölváltom 6-ig csak nehezen tudok visszaváltani. 4-ig nincs gond, de utána szórakozni kell, h visszamenjen 1-be. Kuplung behúz váltó pöcögtet, kuplung ráenged és így tovább. Szétszedés előtt semmi gond nem volt vele! Mi lehet a probléma?!
hello emberek! most szedtem szét egy minarelli am-6 os 1999-es blokkot,nagyon szép hangja volt,semmi csörgés,70 es airsal szett ha valakinek kell alkatrész hívjon!póstázom is! 06304906559
nekem azér kicsit gáz volt a Győr-Pápa útvonalon hazafelé amikor félúton kifogyott a benzin mert azt hittem még Pápán h "persze elmegy ez még addig" aztán a semmi közepén kifogyott a nafta.végülis faterék autóval hoztak bele aztán már Győrbe teletankoltam...de annyira nem volt vicces a dolog be kéne karburálni...na meg előtte szétszedni a geci üresjelző miatt
de azon belül milyen hajtómuolaj ,kétütemü full szintetikos ?
valaki adjon már egy pontos leirást....!
RS50-em és szét lett szedve a blokk. Volt főtengelycsapágy csere,
hajtókarcsapágy csere, szimmeringek cserélve... Össze lett rakva, de azóta kidobja a sebességeket és ha fölváltom 6-ig csak nehezen tudok visszaváltani. 4-ig nincs gond, de utána szórakozni kell, h visszamenjen 1-be. Kuplung behúz váltó pöcögtet, kuplung ráenged és így tovább. Szétszedés előtt semmi gond nem volt vele! Mi lehet a probléma?!
Tuji