fél1kor megyek ki telepünkre egyik munkásssal meghegesztetni. kivettem a folytást. ilyen volt benne tisztelt közönség: csak televolt és ennyit szedtem ki ennyi maradt benne. azmár elfér
tegnap szervizben olyan infot kaptam h a rezonátorban is vanfolytás, aprilia belső oldalán találta haverom(szerelő ott) és mondta h kapjam szét flexel mert van bennt szűkítő. sztetek?
Belagergo neked h volt gyárilag 19es karbi az RSen? :S Meg h ment folytással 73at? Az enyémen 17,5es karbi van(gyári) és folytottan ment kb 50et. A folytás kivétele után is 12 ezres fordulaton ment 85-öt. 11-es lánckerékkel. :/
65-70 volt a vége 12000en? az kurva kevés még új rs-ek között is sztem azt ha minden ok akkor kb 8000es fordulaton tudnia kéne. 8000en akkor mennyit ment 45?
köszi amúgy full alap akkor marad a 13as
ja fatert nagyon érdekli h van e benne termosztát a víznek (98-as Replica) ha valakinek ilyen van vagy hasonló és tudja akk létszi szóljon
ja fatert nagyon érdekli h van e benne termosztát a víznek (98-as Replica) ha valakinek ilyen van vagy hasonló és tudja akk létszi szóljon