hát én ezt úgy értem el h elmúlt két nap csak úgy motoroztam h városon kívül és mentem 8-9000 en és eléggé sokat mentem egyhuzamba persze azért néha visszavetem a tempóból! ma pedig üresbe kicsit megpörgettem és potyogtak a kokódarabok:D
hát korom ami a kipumba kicsit vastagon le van rakódva és most azon vok h kiégjen, de azt nem gondoltam volna h ilyen 1 centis darabokba jön kiXD meg van róla videó is nem tom feltegyem-e, azon kicsit látni is h kirepülnek a darabkák
gp-be van a mito van olyan szinten mint az RS.! ne sértegesd létszives. a haverodnak biztos valami selejtes, vagy sufni tuningos maszek szutyok rosszúl tartott járgánya van.
meg ha megnézitek ez a hírdetett Evo azaz a szebb és jobb változat. 97es a motor kicsit keveslem érte a 330 ezret papirostól. valami bibi lehet van de bízzatok hozzá h nincs
amúgy kicsit sokallom a használt hengeredért a 20 rugót főleg hogy 50es..még ha 70es lenne. airsal 70es hengert megveszel hengerfej nélkül enyiért.
meg ha megnézitek ez a hírdetett Evo azaz a szebb és jobb változat. 97es a motor kicsit keveslem érte a 330 ezret papirostól. valami bibi lehet van de bízzatok hozzá h nincs
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...
most pot van egy kepes motoron 97-es RENDSZÁMOS! 340ezerér asszem és teljesen szép állapotban