egyszerű : megvették az új Rs-t a taknyos 14 éves kiscsávesznek aki robogózni épp hogy megtanúlt 2 hét alatt. ráűltették az Rs-re menjél fiam menjél. első kanyarba 70el ment és se fék se motorfék..csitt csatt
vazze tényleg...ez nekem mér nem jutott eszembe ?mekkora gyík vagyok...na mind1 köszi a segítséget én mondjuk arra gondoltam h kifúrom na akkor a bevásárlószatyorba bekerül 1 üresjelző is a fogaskerék mellé
Sajna a kuplung oldal felőli főtengely szimering beengedi a hajtóműolajat a forgattyús házba!Sürgősen orvosolni kell a hibát mert tönkre fog menni a váltó ha nincs megfelelő mennyiségü olaj a blokkba.De ehez szét kell húzni a blokkot!Az meg nem két forint mert ha már szét van húzva érdemes a lendkerék felőli szimeringet is és a főtengely csapágyakat is kicserélni valamint a főtengelyt is felújjitani vagy legalább kicentirozni.
hello mindenki
egy nagy kérésem lenne...meg tudná mondani valaki h hova kell bekötni az üresjelzőnek a kábeljét?kép is jól jönne ha lehetséges...nagyon fontos lenne
köszi szépen
októberbe is láttam már, most hasznaltauton 350-ér motor.hu-n 320-ér arulják.. xD