volt már nem egy ilyen hírdetéshez szerencsém.
idomheggesztést általába kise írták, mikor megtekinted, nézed a heggesztést a kis kampóösszefogatást. ez mitől van ? eldűlt a motor és elrepedt aztán a rezonanciától tovább repedt. ez már szép nagy kamu :D
ezután kérded hogy volt használva ? áh hetente 1x vol elővéve akkor is átmentünk vele a haverokhoz 100 méterre. ezért vettek új Rs-t ? igen nemgondoltuk hogy nemtudjuk kihasználni. De akkor hogy van benne 4 évesen 20 ezer km ? áh elmentünk túrázni. 50essel nagy túrára ? igen igen. beindítás : mi ez a zakatolás ? csörög ripeg ropog a blokk. ez mitől van ? még hideg xDD
nekem is előfordúlt mikor tanúltam motorozni [ 12 évesen kb simsonal ] hogy poron megcsúsztam..kis dűlés de semmi baja. kitudja ez a gyerek meg nekiindúlt a betonfalnak. jah és ilyenek az amúgy megbecsűlt túrázásra használt motorok
jó tudom hogy van 1-2 jó műanyagheggesztő, találkoztam is már heggesztett cuccal. de most arra értem hogy nem hozzá értő megfontolt és megbecsülő gazdája volt. Szerintem
70el? annyival nemmegy a teljesengyári folytott max 40-50et. am meg a hegesztett idom nem rossz ha jol csinálják nekem is az van egy 3cm-s szakaszon és merev. pontott ahova a térded rakod.(legalábbis én)
idomheggesztést általába kise írták, mikor megtekinted, nézed a heggesztést a kis kampóösszefogatást. ez mitől van ? eldűlt a motor és elrepedt aztán a rezonanciától tovább repedt. ez már szép nagy kamu :D
ezután kérded hogy volt használva ? áh hetente 1x vol elővéve akkor is átmentünk vele a haverokhoz 100 méterre. ezért vettek új Rs-t ? igen nemgondoltuk hogy nemtudjuk kihasználni. De akkor hogy van benne 4 évesen 20 ezer km ? áh elmentünk túrázni. 50essel nagy túrára ? igen igen. beindítás : mi ez a zakatolás ? csörög ripeg ropog a blokk. ez mitől van ? még hideg xDD
röviden enyi