sziasztok lenn egy nagy kérdésem. mitől lehet az hogy a blokk olajat ami a kuplung-nál van megette a motor kb 1000km alatt úgy hogy sehol sem folyt el az biztos. esetleg szimeringes vagy mi?
valakinek esetleg nincs eladó jó állapotban lévő plexije?
2002es rs-re kéne vagy estleg nem tudtok segiteni honnan tudok jó állapotú bontottat szerezni?
Sziasztok! Érdeklődni szeretnék h tudtok-e valamit az 50 ccm es motorok rendszámozásárol? Ha már kitárgyaltátok akk bocs és anyit mondjatok h kb mikor :) a választ előre is köszi
mi lenne akkor ha a motoromraoldalra átraknám a kipufffot mint a 25ös rs en? mert cserélnem kell rendszert és ócsobb lenne az oldalra kimenős szal ilyen az enyém link ésilyen a 25ös link
Aha én is vmi hasonló megoldásra gondoltam csak én vmi dobozra. :D Meg nem fényképezővel csinálom hanem sima videókamerával. A fényképezőm hamar megeszi az elemet, már próbáltuk. :D:D
nem kell ide kameratartó csak szerezz egy jó nagy autómosószivacsot és azt szikszalagozd a tankra majd rá a fényképező kicsit besüllyesztve, és arra is szikszalag a tankon körbe így nem fog rezegni se a szivacs miatt, de viszont nem műkszik ha nagyon lapos a fényképeződ oldala.
Tuji