ha emléxel én mondtam, h utazóra mek, nem a végsebességre, és különben is nem hátrány ha megy 120at a gép, jah és 2 dolog, 1 én nem mondtam, h nekem kell 90es utazo, 2 nem kéne irigykedni azért mert másnak a gyári is többet megy, mint neked a 70es rsed, itt a vége megin jot dumáltunk.
legjobb esetbe 1 éve motorozol, ha meg akarod ölni magad, akkor vegyél egy 600ccm feletti motort papirok nélkül és menj ki az erdőbe, szted mért van korra lekorlátozva a jogsi és ezzel együtt a teljesitmény motorokon? a te fajtád miatt... részemről én befejeztem.
Basszus már ne haragudj de te mennyit problémázol:D
Már rossz olvasni.Ezzel a mennyit menne végre meg mekkora lenne az utazója.
Vegyél egy 1000res RSV-t azt cső.
50-es motortol ne várj már csodát hogy 100as utazó meg 130 140 végsebesség.
az egy vicc volt amit irtam de most leirom komolyan. stage6 direktszűrő;70esnél nagyobb hengert ne mert akk cserélni kell főtengelyt is. 70airsal alu! 21es dellorto karbi . előre minimum 15 hátul 52es lánckerék. 130ból megvan és megy mondjuk 95öt utazóra és 110-115 véget. elég faszán gyorsulva
Hellosztok. esetleg valakit érdekelne hátsó lábtarto,konzollal?5ért.70es pollini henger 15ért? meg még van 1-2 elektromos alkatrész ami megmaradt. üdv mindenkinek
Már rossz olvasni.Ezzel a mennyit menne végre meg mekkora lenne az utazója.
Vegyél egy 1000res RSV-t azt cső.
50-es motortol ne várj már csodát hogy 100as utazó meg 130 140 végsebesség.