folytás kivétel után lesz kb 10 LE max 11, a gyári adatok elég soxor szarok, egyébként papiron 4 kw szal a rendör nem szolhat be érte, meg 50ccm, azt meg ugyse tudja ránézésre megmondani, h mennyivel megy és hány pacis
Ez tényleg igaz, hogy az rs 50-est nem vezethetem segédmotoros jogsival? Mert az rs vmi 14 Le (2008) és a segédmotor meg csak 4 kw vagyis 6 Le körül van és nem 14LE.
Hy all!
szétszedtük a karbit és volt egy kis furcsaság... az uszónál ami van az a kis szelep féleség (T alak a teteje) nah annak nemcsak a teteje megy az uszóval hanem az egész mozog... a tokja is ''kikopott'' vagy hogy mondjam nem tudom mi a kis szelepnek a neve... Remélem érthető voltam na szal annak szabad mozognia vagy csak a tetejének?
De am attól még h régi RS nem kell lebecsülni... :) Most visszagondolva nem biztos h ien RSt vennék. Bár az biztos h nagyon szeretem. :P Legjobb h radiális az első fék rajta, szal kurva jókat lehet vele stopizni. :D
Nekem elől 13as lánckerék. 50es henger 17,5 karbi 90es fúvóka. És most is szarul van belőve a karbim mert sokat kap. De legalább magas fordulaton nagyon pörög. :D Én vok 80 kiló és így megy alattam 105t kb 12500as fordulaton. :D De am egy jó karbi beállítással kurva sokat el tudsz érni. :P Meg ha fent lesz a 15ös lánckerék sokkal jobban fog menni végre. Mármint a tied.
azon kivül,h van rsed, mind1ikre igen a válasz, és mentem már rsel, amit emlitettem full gyári 21es karbival, és az tol 110-t 10500nál, és erő is van benne hosszu áttétel ellenére (1998-as)
Am már nem azért de 2008.ba csak 700.000 HUF volt az RS. Az még távol van az 1 milkától. :D 300 ezerből veszel még rá egy MHR szettet... xD Am az új szériás RSek is tudnak annyit mint a régebbiek. :) Csak okosan kell megpiszkálni. Meg jól kell beállítani stb,stb. Szal mindennek megvan a titka. :D Am egy régebbi RS gyárilag akármennyire megvan nyújtva az áttétele sose fog neked 125t menni... Valszeg annál a hosszú áttételnél már elveszik az erő.
szétszedtük a karbit és volt egy kis furcsaság... az uszónál ami van az a kis szelep féleség (T alak a teteje) nah annak nemcsak a teteje megy az uszóval hanem az egész mozog... a tokja is ''kikopott'' vagy hogy mondjam nem tudom mi a kis szelepnek a neve... Remélem érthető voltam na szal annak szabad mozognia vagy csak a tetejének?
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?start=10&c
ommand=keres&rendezes=1&data=YToxOTp7czo3OiJyZXN1bHRzIjt
zOjI6IjEwIjtzOjExOiJzY3JlZW53aWR0aCI7czo0OiIxMjgwIjtzOjk
6ImthdGVnb3JpYSI7czo1OiJtb3RvciI7czo0OiJrX2hhIjtpOjE7czo
1OiJrX3N6YSI7aToxO3M6NToia19naGEiO3M6MToiMSI7czo2OiJleHR
yYTEiO047czo2OiJleHRyYTIiO047czo2OiJleHRyYTMiO047czo2OiJ
leHRyYTQiO047czo2OiJleHRyYTUiO047czo2OiJleHRyYTYiO047czo
2OiJleHRyYTciO047czo2OiJleHRyYTgiO047czo2OiJleHRyYTkiO04
7czo3OiJleHRyYTEwIjtOO3M6MjoicTIiO3M6NToicnMgNTAiO3M6MTM
6Im9yc3phZ19rZXJlc28iO3M6MToiSCI7czo2OiJ0ZWxqZXMiO047fQ=
=