Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

tudod te egyáltalán mit beszélsz?
A motorod forgalmiában azmarad h 11kw akkoris ha kiveszed a folytást... vezetheted A1-es jogsival, és lesz 30 lóerő kb, a 45 az meg eléggé sok XD rendszán nemlesz 50esekre, úgyvolt még tavaly, de végül nemlesz, és a használatban lévő motorokra meg amúgyis csak 2011-től lett volna rendszám.
zolem46!
Akkor én most hiába raknám le 16 évesen az A1-et nem vezethetném az rs 125-öst...?
De ha lefojtanám 11 kw-ra? és úgy lenne meg a forgalmi utana meg otthon leveszem a fojtást?Akkor úgy jó lenne..?
Első dolog. Az h az RS 40 LE az baromság. :D Gyárilag az újabbak 30 LE elvileg. Az az előttiek talán 34 LE gyárilag. A 11 KW az durván 15 LE. És a jogsik is KW-ra vannak. De szerencsére a rendőrök legtöbbször csak azt nézik h 125 ccm nem azt h hány lovacska lapul benne. Igazság szerint KW szerint "A" korlátozottal vezethetnél RS 125t. :)
vegyen csak 25-t és 18évesen korlátlant
Csak szólok ,hogy nem fogják bevezetni az 50esre rendszámos dolgot... Eltörölték a picsába a dolgot (helyesen) ,mert rájöttek ,hogy nem lehetne kivitelezni. Kereskedésben kérdeztem és ott mondták ,szóval kár ezen lovagolni.
gyárilag le vannak fojtva 11kw-ra, igy kapod készhez is, ezáltal tehát ez szerepel a forgalmiba, tehát vezethete A1-es jogsival (125ccm) kérésre ezt kiveszik általába 1000km után, mint az 50 ccm-esből. Ennyi, különben még a 25Kw-ig terjedővel se tudnád vezetni, ez pedig jo vicc lenne, beláthatod.
De meg tulajdonképpen miért nem veszel 50es motort?
15 évesen még lehet kicsit erös lenne a 125ös.
De tetudod.
szerintem menjetek át a jogositvány topicba ez rs topic
(,,Jah igazad van!"Ezt a fojtásra értettem)
Jah igazad van!
16 évesen rakhatod le 125 ccm-re de ehhez max 11 kw megy!
18 évesen rakhatod le Ak ra jogsid és ott már 25 kw van és sztem ezzel lehetne rs 125-t vezetni!
Ha rosszul mondtam vmit javítsatok ki!
Le kell fojtatni és viszlát.Levizsgáztatod kiveszed belöle a fojtást és készvan.
A rendör sosem fogja megmondani neked hogy van e benne fojtás vagy sem.De én ugy tudom hogy 125ös jogsival lehet Rs 125öt vezetni.
De hülyeséget nem akarok mondani vannak itt olyan emberek akik jobban értenek a témához.
Baluka én is így tudom h 11 kw ami az rs 125 az pedig kb 35 kw lenne
SZiasztok!
Bocsi hogy beleugatok a dolgokba de én ugytudom hogy a 125ös jogsi egy bizonyos Kw-ra van meghatározva.De lehet rosszul tudom javítsatok ki ha nem jol mondom
Ami a rendszámos dolgot illeti ez tuti hogy eltörölték? És ha igen ezt honnan tudod?
Én úgy tudom h 16 évesen rakhatod le 125 ccm-re, de max 11kw és nem mind1 hogy 15 Le vagy 40 Le....nem?
Am nem értek annyira hozzá úgy hogy javíts ki ha vmit rosszul mondok
jah, ha lerakod 125-re akkor vezetheted, honnan szeded ezt a sok hülyeséget?:D akinek 125ösre jogsija van, azok 80% sportmotort vesz, mér ne veezethetnéd? a forgalmi nem a 40 LE szerepel, hanem asszem a megengedett 9 vagy 11 kw
ezt a 2010-t ugy hallottam, h már eltörölték, egyébként ezt már 2006 ota minden évben bejelentik. Én ugy tudom, h nem szavazták meg.
Szívesen vennék 125-öst!
1. Nem engedik szüleim.
2.meg csak 15 vagyok és ha lerakom 125ösre akkor se vezethetem az rs 125 öst meg 40 Le-s
3. Ha 50-es papírokkal lenne az is csak pár hónapig jó mivel 2010ctől a segédmotorokra is rendszám kell és onnantól kapufa van.
Vagy lenne vmi ötleted ezzel kapcsolatban?
hát a tartosan 100at ha mondjuk leveszed 80-85-re akkor lehetséges:
veszel 70es hengert, nagyobb karbit, kipuffot, ha jol belövöd, akkor egy 115-120at mennifog, de ha tartos 100 kell, akkor vegyél egy 125-öst 50es papirokkal, vagy rakj le nagyobb jogsit, egyébként kkocsinak is 90 a megengedett, minek neked 100?
de akk az reménytelen h 100k-ból úgy megcsinálom h tartósan mennyjen 100-at és ne is mennyjen tönkre 1 hónap múlva!?
az uj rsek végre háát kb 90 körül mennek, tartosan a 60-70-t birja sztem, ugy hallottam az uj rseknél (2005 felett), h előre mondjuk 2vel naggyobb lánckereket bedobsz, akkor kicsit lassul gyorsulásra, de menni fog kb 100-t
És amúgy ez az új rs 50 hány km/h-val bír menni tartósan?
És mennyi lehet a csúcssebessége_?
Értem, köszi az infót