A motorod forgalmiában azmarad h 11kw akkoris ha kiveszed a folytást... vezetheted A1-es jogsival, és lesz 30 lóerő kb, a 45 az meg eléggé sok XD rendszán nemlesz 50esekre, úgyvolt még tavaly, de végül nemlesz, és a használatban lévő motorokra meg amúgyis csak 2011-től lett volna rendszám.
zolem46!
Akkor én most hiába raknám le 16 évesen az A1-et nem vezethetném az rs 125-öst...?
De ha lefojtanám 11 kw-ra? és úgy lenne meg a forgalmi utana meg otthon leveszem a fojtást?Akkor úgy jó lenne..?
Első dolog. Az h az RS 40 LE az baromság. :D Gyárilag az újabbak 30 LE elvileg. Az az előttiek talán 34 LE gyárilag. A 11 KW az durván 15 LE. És a jogsik is KW-ra vannak. De szerencsére a rendőrök legtöbbször csak azt nézik h 125 ccm nem azt h hány lovacska lapul benne. Igazság szerint KW szerint "A" korlátozottal vezethetnél RS 125t. :)
Csak szólok ,hogy nem fogják bevezetni az 50esre rendszámos dolgot... Eltörölték a picsába a dolgot (helyesen) ,mert rájöttek ,hogy nem lehetne kivitelezni. Kereskedésben kérdeztem és ott mondták ,szóval kár ezen lovagolni.
gyárilag le vannak fojtva 11kw-ra, igy kapod készhez is, ezáltal tehát ez szerepel a forgalmiba, tehát vezethete A1-es jogsival (125ccm) kérésre ezt kiveszik általába 1000km után, mint az 50 ccm-esből. Ennyi, különben még a 25Kw-ig terjedővel se tudnád vezetni, ez pedig jo vicc lenne, beláthatod.
Jah igazad van!
16 évesen rakhatod le 125 ccm-re de ehhez max 11 kw megy!
18 évesen rakhatod le Ak ra jogsid és ott már 25 kw van és sztem ezzel lehetne rs 125-t vezetni!
Ha rosszul mondtam vmit javítsatok ki!
Le kell fojtatni és viszlát.Levizsgáztatod kiveszed belöle a fojtást és készvan.
A rendör sosem fogja megmondani neked hogy van e benne fojtás vagy sem.De én ugy tudom hogy 125ös jogsival lehet Rs 125öt vezetni.
De hülyeséget nem akarok mondani vannak itt olyan emberek akik jobban értenek a témához.
SZiasztok!
Bocsi hogy beleugatok a dolgokba de én ugytudom hogy a 125ös jogsi egy bizonyos Kw-ra van meghatározva.De lehet rosszul tudom javítsatok ki ha nem jol mondom
Én úgy tudom h 16 évesen rakhatod le 125 ccm-re, de max 11kw és nem mind1 hogy 15 Le vagy 40 Le....nem?
Am nem értek annyira hozzá úgy hogy javíts ki ha vmit rosszul mondok
jah, ha lerakod 125-re akkor vezetheted, honnan szeded ezt a sok hülyeséget?:D akinek 125ösre jogsija van, azok 80% sportmotort vesz, mér ne veezethetnéd? a forgalmi nem a 40 LE szerepel, hanem asszem a megengedett 9 vagy 11 kw
Szívesen vennék 125-öst!
1. Nem engedik szüleim.
2.meg csak 15 vagyok és ha lerakom 125ösre akkor se vezethetem az rs 125 öst meg 40 Le-s
3. Ha 50-es papírokkal lenne az is csak pár hónapig jó mivel 2010ctől a segédmotorokra is rendszám kell és onnantól kapufa van.
Vagy lenne vmi ötleted ezzel kapcsolatban?
hát a tartosan 100at ha mondjuk leveszed 80-85-re akkor lehetséges:
veszel 70es hengert, nagyobb karbit, kipuffot, ha jol belövöd, akkor egy 115-120at mennifog, de ha tartos 100 kell, akkor vegyél egy 125-öst 50es papirokkal, vagy rakj le nagyobb jogsit, egyébként kkocsinak is 90 a megengedett, minek neked 100?
az uj rsek végre háát kb 90 körül mennek, tartosan a 60-70-t birja sztem, ugy hallottam az uj rseknél (2005 felett), h előre mondjuk 2vel naggyobb lánckereket bedobsz, akkor kicsit lassul gyorsulásra, de menni fog kb 100-t
Akkor én most hiába raknám le 16 évesen az A1-et nem vezethetném az rs 125-öst...?
De ha lefojtanám 11 kw-ra? és úgy lenne meg a forgalmi utana meg otthon leveszem a fojtást?Akkor úgy jó lenne..?
15 évesen még lehet kicsit erös lenne a 125ös.
De tetudod.
16 évesen rakhatod le 125 ccm-re de ehhez max 11 kw megy!
18 évesen rakhatod le Ak ra jogsid és ott már 25 kw van és sztem ezzel lehetne rs 125-t vezetni!
Ha rosszul mondtam vmit javítsatok ki!
A rendör sosem fogja megmondani neked hogy van e benne fojtás vagy sem.De én ugy tudom hogy 125ös jogsival lehet Rs 125öt vezetni.
De hülyeséget nem akarok mondani vannak itt olyan emberek akik jobban értenek a témához.
Rendszám a mopedekre
Bocsi hogy beleugatok a dolgokba de én ugytudom hogy a 125ös jogsi egy bizonyos Kw-ra van meghatározva.De lehet rosszul tudom javítsatok ki ha nem jol mondom
Am nem értek annyira hozzá úgy hogy javíts ki ha vmit rosszul mondok
1. Nem engedik szüleim.
2.meg csak 15 vagyok és ha lerakom 125ösre akkor se vezethetem az rs 125 öst meg 40 Le-s
3. Ha 50-es papírokkal lenne az is csak pár hónapig jó mivel 2010ctől a segédmotorokra is rendszám kell és onnantól kapufa van.
Vagy lenne vmi ötleted ezzel kapcsolatban?
veszel 70es hengert, nagyobb karbit, kipuffot, ha jol belövöd, akkor egy 115-120at mennifog, de ha tartos 100 kell, akkor vegyél egy 125-öst 50es papirokkal, vagy rakj le nagyobb jogsit, egyébként kkocsinak is 90 a megengedett, minek neked 100?
És mennyi lehet a csúcssebessége_?